reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Cześć dziewczyny, chciałabym się spytać ale nie wiem za bardzo, który wątek mogłabym ugryźć na tutejszym forum (żeby siedzieć w nim stricte tematycznie). Pomyślałam że tutaj będzie w porządku więc może spróbuję tu. Pytanie dotyczy śluzu po zapłodnieniu, jak wyglądało to u Was? Znalazłam kilka wpisów na ten temat ale zależy mi na czymś konkretniejszym. Dopytuje bo jestem trochę zielona w tym temacie. Minął już prawie tydzień od mojej owulacji i stosunku i pierwszy raz mam taki nietypowy śluz, jakby bardziej wodnisty ale jednocześnie podobny do tego płodnego, bezzapachowy, mleczny. Czy to mogą być jakieś problemy hormonalne czy to może jednak to?:) Będę bardzo wdzięczna za każde dobre słowo:)

Hej dziewczyny, ja dziś jakaś bez mocy wstałam.. Wyjeżdżam dziś na kilka dni z pracy za granicę i trochę się obawiam, czy na pewno powinnam lecieć samolotem 3h od Polski bo dziś 5+3 i wszystko się może wydarzyć 😌 Lekarz w środę na wizycie powiedział, że nie widzi co prawda przeciwwskazań i stwierdził, że „nic to nie zmieni” czy będę tu czy tam, także ufam mu i wierzę, że tak będzie.. W środę od razu z lotniska na wizytę jadę, będzie 6+0 może uda się już zobaczyć zarodek i może może serduszko? 🤞🏼♥️

Też nie :( ja będę miała prawdopodobnie pod wieczór, pielęgniarka kazała o 20 sprawdzić ale ja odświeżam co chwilę jak debil 🤣
maaaaam.
przedwczoraj 25, dziś 102.❤️ oby tak dalej.

trzymam kciuki za Ciebie!

Załączniki

• IMG_7334.jpeg
    IMG_7334.jpeg
    103,8 KB · Wyświetleń: 23
Cześć dziewczyny, chciałabym się spytać ale nie wiem za bardzo, który wątek mogłabym ugryźć na tutejszym forum (żeby siedzieć w nim stricte tematycznie). Pomyślałam że tutaj będzie w porządku więc może spróbuję tu. Pytanie dotyczy śluzu po zapłodnieniu, jak wyglądało to u Was? Znalazłam kilka wpisów na ten temat ale zależy mi na czymś konkretniejszym. Dopytuje bo jestem trochę zielona w tym temacie. Minął już prawie tydzień od mojej owulacji i stosunku i pierwszy raz mam taki nietypowy śluz, jakby bardziej wodnisty ale jednocześnie podobny do tego płodnego, bezzapachowy, mleczny. Czy to mogą być jakieś problemy hormonalne czy to może jednak to?:) Będę bardzo wdzięczna za każde dobre słowo:)
Cześć
Jak dla mnie tydzień od owulacji to nic się jeszcze nie zmienia. Tzn. śluz będzie taki sam, jak w każdym innym cyklu tyle samo dni po owulacji (czy się staracie, czy też nie). Białawe/mleczne zabarwienie (z tego co się orientuję) pojawia się w związku z rosnącym progesteronem. Jeżeli masz jakieś podejrzenia infkecji/zaburzeń hormonalnych, to polecam po prostu wizytę u lekarza.

reklama
Do góry