reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Nie chce rozczarować, ale u mnie okres jest rozny 🙁 często mam tak ze mam plamienie i zastopuje. Pozniej przychodzi konkret. Teraz tez tak mam... niestety wiem ze to okres na pewno.
No u mnie podejrzewam, że też się okres pewnie rozkręca, bo wątpię by się udało z jednego seksu jak poprzednie miesiąca starań w około owulacji po kilka razy i nic 🤷‍♀️ ale po prostu ja nigdy nie mam plamień a później przerwa. Nawet godziny przerwy nigdy nie miałam. Od razu się rozkręcał do krwawienia, a tutaj cały dzień przerwy. I nadal @ nie ma, także dziwne. Pierwszy taki cykl z plamieniem 🤪

reklama
Dziewczyny czy przy tej becie 4,92 powinnam brać jeszcze duphaston i sprawdzić w poniedziałek jeszcze raz czy już byście odstawiły?

Dziewczyny czy przy tej becie 4,92 powinnam brać jeszcze duphaston i sprawdzić w poniedziałek jeszcze raz czy już byście odstawiły?
Sorry, że się wtracę Nie bierz(odstaw) przeciągasz tylko tym okres. Bardzo mi przykro bo niestety progesteron jest kiepski a żeby chociaż miał te 10 wzwyż to może i beta by rosła. Przytulam 🫂

Ja bym zrobiła teraz przyrost i jeżeli się nic złego nie będzie działo (🤞🏼) to wtedy przed wizytą u gina albo za tydzień jakoś też dwa pobrania bym zrobiła dla spokoju,że jest wewnątrzmaciczna
dziękuję ❤️ brzmi jak dobry plan i chyba potrzebowała od kogoś przeczytać to.
nie brałabym, Kochana. przy tym niziutkim progu niestety myślę, że nie ma sensu :(

No u mnie podejrzewam, że też się okres pewnie rozkręca, bo wątpię by się udało z jednego seksu jak poprzednie miesiąca starań w około owulacji po kilka razy i nic 🤷‍♀️ ale po prostu ja nigdy nie mam plamień a później przerwa. Nawet godziny przerwy nigdy nie miałam. Od razu się rozkręcał do krwawienia, a tutaj cały dzień przerwy. I nadal @ nie ma, także dziwne. Pierwszy taki cykl z plamieniem 🤪
Ja nigdy nie miałam okresu szybciej a tu szybciej chyba dostanę bo plamienie przyszlo szybciej. Ja sobie juz powiedzialam ze jak zobacze plamienie to sie nie nakręcam. Najwyzej miło sie zaskoczę. Tego sie trzymajmy 😂

Cześć Dziewczyny ❤️

Od rana miałam migrenę, dopiero niedawno mi przeszło po Ibupromie Rapidzie który kupił mi mąż 🥹

Dorwałam w Intermarche Cynamonki i Pistacjanki od Dr. Oetkera i jak obejrzę odcinek albo dwa serialu to będę robić cynamonki 😍

IMG_1760805549935.jpg

Dziewczyny, dzisiaj bardzo ciężki dzien dla mnie.. Komuś udało sie mnie złamać. Siedzę i ryczę. Mój przyszedł mnie przytulać jak zobaczył ze placze. A placze rzadko. Prosze o przytulasy...

Nie wiem o co chodzi ale płacz jeśli potrzebujesz 🫂❤️
Dobrze, że masz przy sobie partnera 🥹

reklama
M
Dziewczyny, dzisiaj bardzo ciężki dzien dla mnie.. Komuś udało sie mnie złamać. Siedzę i ryczę. Mój przyszedł mnie przytulać jak zobaczył ze placze. A placze rzadko. Prosze o przytulasy...
Mnóstwo wirtualnych przytulasow ❤️❤️❤️ jak to mówiła moja Świętej pamięci babcia, głowa do góry, zesraj się a nie daj się!

Do góry