reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Witam w słoneczny dzień ☀️, u mnie słoneczko za oknem aż chce się żyć. Niestety taki piękny dzień u mnie 6+4 i zaczyna mnie mdlić 🤢 od wczoraj, mam taką gulę w gardle i jest mi niedobrze, cukierki imbirowe pomagają na godzinę. Do tego spałam tylko 2 i pół godziny, czekanie na środę i stresik jest...

Ja siedzę od 2 godzin i odświeżam stronę z wynikami 🥲
Zastanawiam się kiedy iść do lekarza, bo w pierwszej ciąży poszłam za wcześnie (byłam w 6 tyg według om) i prócz pęcherzyka nic nie było, lekarz ocenił, że ciąża jest kilka dni młodsza i musiałam do 8 tygodnia czekać na kolejną wizytę w niepewności :/ Wolałabym sobie tego oszczędzić tym razem 💁🏻‍♀️
A dzisiaj według om jest 3+6 więc w ogóle daleko do wizyty 😅 Myślę że 6-7 listopada by było dobrze… Jak beta będzie ładnie rosła to się tak umawiam.

A ja właśnie jadę na krew. Od południa w pracy byłam taka senna że szok..zero sił na nic...do tego wczoraj pisałam, że żadnych objawów a od dzisiaj zaczynam czuć piersi🤭 zaczyna się 😅

Ja siedzę od 2 godzin i odświeżam stronę z wynikami 🥲
Zastanawiam się kiedy iść do lekarza, bo w pierwszej ciąży poszłam za wcześnie (byłam w 6 tyg według om) i prócz pęcherzyka nic nie było, lekarz ocenił, że ciąża jest kilka dni młodsza i musiałam do 8 tygodnia czekać na kolejną wizytę w niepewności :/ Wolałabym sobie tego oszczędzić tym razem 💁🏻‍♀️
A dzisiaj według om jest 3+6 więc w ogóle daleko do wizyty 😅 Myślę że 6-7 listopada by było dobrze… Jak beta będzie ładnie rosła to się tak umawiam.
to zależy jaką masz historię :) ja pójdę 5+2 żeby upewnić się czy pęcherzyk jest w macicy. ale normalnie zalecają raczej w 6 skonczonym tyg żeby już było serduszko :)
w ciąży z córeczką 5+5 było już serduszko, jeszcze nie był taki szybki ten puls jak dwa tyg później ale było widać. w 5+2
przy późnej dość owulacji to wiem że nie ma jeszcze szans.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja właśnie jadę na krew. Od południa w pracy byłam taka senna że szok..zero sił na nic...do tego wczoraj pisałam, że żadnych objawów a od dzisiaj zaczynam czuć piersi🤭 zaczyna się 😅
łączę się w dzisiejszej senności. nie wiem czy to kolejna kiepska noc, bo córeczka nie mogła spać, czy moja infekcja czy ciąża czy połączenie tych trzech, ale zaraz padnę, serio 🤣

Do góry