reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Oczywscie;) nie poddajemy się! Teraz idziemy do prenatologa. Oczywscie boimy się, że to przerodzi się w nowotwór ale nie możemy panikować bez potrzeby, dobrze, że wiemy co jest, i z czym to się je. Umówiliśmy się na wizyty kontrolne co rok i badanie krwi. Tu niewiedza mogłaby nas dużo kosztować bo ponoć co roku ryzyko rośnie o 10-20%. Niestety nic z naszej strony się nie da zrobić i mamy czekać. Więc będziemy czekać ale czujnie obserwując. Co do dalszych starań, spróbuje umówić nas do kliniki niepłodności jeszcze innej niż braliśmy pod uwagę. Mamy już czarno na białym wyniki więc wiemy z czym to się je. Szanse niestety nam spadły jeszcze bardziej na naturalne poczęcie ale jak to powiedział profesorek nadal nie są zerowe więc ciągle możemy działać. Wszyscy stwierdziliśmy zgodnie, że gdybyśmy nie chcieli na bank by jeden szalony plemnik przeżył całe to zamieszanie i zaszlabym w ciążę bez mrugnięcia okiem
I super, dzialajcie dalej, wiecie w jakim kierunku isc, lekarze tez zawsze beda pomagac, nie szkodzic :) a pewnie tak by bylo, ale nie ma co sie nastawiac zle, jak to powiedzial - trzeba dzialac :) trzymam kciuki! No i dzielny maz w tym wszystkim :)

reklama
zaciskam za Was kciuki, dzielni jesteście 😘 dacie radę razem 😘
Dziekuje;) wiesz, skłamała bym gdybym powiedziała, że mnie to nie rusza i nie jestem pelna sprzecznych uczuć, i nie mam 100mysli na sekundę. Ale potrzebuje kilka dni i walczymy dalej, a przecież 3dni temu skończyłam owu, więc może tam już jest nasze rozwiązanie, sobie płynie całkiem spokojnie z zamiarem implantacji? Zawsze jest nadzieja, zawsze.

Dziekuje;) wiesz, skłamała bym gdybym powiedziała, że mnie to nie rusza i nie jestem pelna sprzecznych uczuć, i nie mam 100mysli na sekundę. Ale potrzebuje kilka dni i walczymy dalej, a przecież 3dni temu skończyłam owu, więc może tam już jest nasze rozwiązanie, sobie płynie całkiem spokojnie z zamiarem implantacji? Zawsze jest nadzieja, zawsze.
masz cudowne podejście ❤️ godne podziwu. to normalne, że masz mnóstwo emocji, dla każdej musi być miejsce. dla lęku też. ale to piękne, że dajesz sobie czas i nie tracisz nadziei. jest dokładnie tak jak mówisz, może to ten cykl 😘
a mąż dzięki badaniom będzie wiedział żeby się regularnie sprawdzać.

Dzien dobry z rana ja skończyłam wczoraj brać latrezol .teraz od 10 dnia estrofem i w 15 dniu cyklu wizyta. Zastrzyk jest czeka .
Ja jestem pierdolnieta🤣🤣
Zamówiłam segregator ciążowy od mamyginekolog .piękny i pewnie mi się nie przyda

U mnie potwierdzone bielutkie, mam wrazenie, ze ten facelle wybarwia sie tak „chamsko” bialo, on wie! Za to mam niesamowitego focha na pinka plytkowego, wylatuje z mojego koszyka na pelnej…

Ale po prostu pomeczycie sie ze mna na listopadowkach :) bedziecie dalej sluchac moich bzdur :D tez dobrze :D
Ja mam naprawdę niską tolerancję na bzdury i jakoś nie zauważyłam żebyś była farmazoniarą 😁❤️
Kup sobie testy easy home. ;)

Muszę zajść w ciaze teraz! 😆 Bo lekarz mi powiedział że jak się nie uda to mnie bierze na oddział na histeroskopie. 🥺 Diagnostycznie. Zobaczyć jak tam macica wygląda. Czy nie ma zrostu po CC. Czy nie ma jakiegoś polipa. Bo ja mam macicę tylozgieta, mówi że przy takich macicach warto sprawdzić czy jest ok wszystko.
No ale ogólnie wolałby tego nie robić.

reklama
Muszę zajść w ciaze teraz! 😆 Bo lekarz mi powiedział że jak się nie uda to mnie bierze na oddział na histeroskopie. 🥺 Diagnostycznie. Zobaczyć jak tam macica wygląda. Czy nie ma zrostu po CC. Czy nie ma jakiegoś polipa. Bo ja mam macicę tylozgieta, mówi że przy takich macicach warto sprawdzić czy jest ok wszystko.
No ale ogólnie wolałby tego nie robić.

A ja polecam zrobić. Jak masz możliwość to warto też dopłacić za pobranie wycinków cd138 i cd56 🙂

Do góry