reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
W kto pierwszy nie mam szans bo najpierw mus nazbierać kasiorki na wykup jazd ale możesz mi dać dobry przykład :tak::tak::-D:-D:-D:-D
Nic mi się nie chce więc uciekam z małym pospacekować troszku.Buziaki.do potem

Hej,hej hello,ja dzis myslalam ze umre,z ranca tak mi sie nie dobrze i slabo zrobilo fuuuj ajj mi to zawsze cos jest.
Mnie to teraz maz namawia na prawko a do tej pory to caly czas twierdzil ze se nie poradze i nie bedzie na marne kasy wyzucal,chyba pujde w koncu ale pewnie zdam za 50 razem albo wcale

Hej babeczki.

Ale żeście naprodukowały :szok::szok::szok:, no i imprezka mnie opuściła, buuuuuu...
Kurcze, czemu zaczynacie imprezować tak późno ??? Dla mnie komp dostępny do 22, później małż przejmuje stery.

Co do prawka, to ja jakieś 10-11 lat temu kurs skończyłam, jazd nie zaliczyłam i sprawę popieprzyłam :zawstydzona/y::-D. Teraz przyznaję się, że za młoda byłam na prowadzenie auta, a teraz to mi się już robić nie chce. Z resztą cena teraz powala :szok:. No i jak mają zrobić przepis, że prawko ma być co jakiś czas odnawialne, to ja pierdzielę. Ale pojeździć, to bym sobie pojeździła i tak niebawem zrobię gdzieś na opuszczonym np. lotnisku :tak:.

Wczoraj dopadło mnie PPP i PPD cały dzień :baffled:, ale za to czyściutko teraz :tak:.

My wróciliśmy do domku.Staś mi się słaniał przytulał i niby zasypiał a teaz dokazuje w łóżeczku zamiast spać:baffled::confused:
Mój mąż o 14 kończy pracę i ma wolne do środy.Teraz dopiero pójdzie do pracy w czwartek:-):-):-):-):-) ale zawojujemy :-):-):-):-):-) To się dopiero nazywa długi weekend :-):-):-):-)
Winka imprezki się zaczynają jak dzieci idą spać ;-);-):-D:-D
Emi to się bierz i rób jak masz taką szansę:tak::tak::tak:

No to emi trzymam za ciebie... Qrcze naprawdę chciałabym zabrać dzieciaczki przez dzień gdzieś za miasto a nie liczyć tylko na małża, teściową i rodziców.:baffled:

Anula a co ty myślisz że ja w kieszeni te kasę noszę? też muszę uzbierać.:baffled:
To możemy zacząć zbierać:tak::tak::tak::tak:
No to emi trzymam za ciebie... Qrcze naprawdę chciałabym zabrać dzieciaczki przez dzień gdzieś za miasto a nie liczyć tylko na małża, teściową i rodziców.:baffled:
Oj też bym chciała :tak::tak::tak::tak: bo tak to siedzę zMałym na tym naszym blokowisku :dry::dry::dry: ale my nawet samochodu jeszcze nie mamy :no::no::no: zobaczymy jak to będzie i kiedy :tak::tak::tak: Póki co mamy rowery

reklama
U nas to tyle dobrze, że gdzie chce to dojade autobusem...Tylko,że za bardzo nie ma gdzie jechć:dry::dry:
Byłam z Małym połazic, klafior kupić i zwinełam sie do domu bo duszno starszliwie..

Do góry