reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na kolacje zjada 220ml gęstej kaszki.Tylko tyle że Alunia wcześnie chodzi spać i tą kolację je między 18.30 a 19.00

reklama
Mój śpi...
Anula masz dobrze,że w ogóle siedzi..Dla Karola nocnik to super zabawka.Wie,że tam się robi siku i na tym koniec.Robi obok...I nie chce siedziec...

Witam czwarteczkowo, a od jutra długi weekend! Ja zaraz uciekam bo porządki trza zrobić na te parę dni wolnych.
Hmmm ale miałyście wczoraj odlotową imprezkę... No u mnie telepatia nie działa a tak chciałam się zabawić:-( chyba podam wam mój numer żebyście mnie smsikiem zawiadamiały o takich WYDARZENIACH TOWARZYSKICH!!!!!!:tak::-D;-)
Mój kubunio miał wczoraj dziwny dzień, był marudny juz o 12 tak na spanie ale po 5 minutach wyszedł z pokoju i nie chciał spać. Poszedł spać po 16!!! i obudził się po 19!!!! No i poszedł dopiero spać o 23.
Któraś z was pisała wczoraj o leczu i postanowiłam dziś zrobić z papryki, pomidorów, pieczarek, cukinii i kiełbaski. Kochane czy wy wiecie że jakoś nasz wątek kulinarny upadł? Podajcie mi jakis przepis na ciasto kokosowe ja uwielbiam kokos ale lubię sprawdzone przepisy od kogoś, choć z tych internetowych tez korzystam.

anula-Ja dzisiaj próbowałam jak mi kazałaś i oto jaki rezultat :
Alunia obudziła się o 2.00 dałam jej wodę wypiła 220ml.
Następna pobudka była o 4.00 i tu już nie dało rady wodą oszukać bo mała cwaniara wyrzucała butlę ze złością i tak płakała że się zanosiła,więc zmiękłam,wsypałam jej 3 miarki mleka dla poprawienia smaku wypiła i do teraz nic nie jadła.

Oj to tak było dokładnie z Kubusiem. Powiem tylko ze awantury w nocy były straszne, potwm zaczęłam robić mu solidniejsze kolacje i jakoś się uspokoiło. Ale do snu nadal musi mieć kaszkę.

No to miłego dzionka frelki (to takie śląskie określenie dziołszków)

Mój śpi...
Anula masz dobrze,że w ogóle siedzi..Dla Karola nocnik to super zabawka.Wie,że tam się robi siku i na tym koniec.Robi obok...I nie chce siedziec...
Bodziu on siedzi jak leci bajka a ja go trzymam w pasie,żeby nie uciekał:tak::-D:-D:-D:-D Jak go posadzę i pilnuję to zazwyczaj siusiu zrobi ale kupe to wali tylko w pieluszke:-:)-:)-( no nie mogę go przymusić :no::no::no::no:
Kerry dawaj:tak::tak::tak::tak: Teraz to mogiła z imprezkami więcej się działo zimą i wczesną wiosną:tak::tak::tak::tak:

Anula jakbym go trzymała to byłby wraszk aż u Ciebie słyszalny.Ale się pocieszam,że na wszystko przyjdzie czas:tak::tak::tak:
Fasolke zielnoa ugotowała, która ma ochote?????

fasolka4.jpg

reklama
Do góry