reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
Cichutkoooooooo trzymajcie kciuki;-);-);-)
A teraz mi powiedzcie co mam zrobic,żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce;-);-)
Meg a jak tam Twój listopadowy kawaler?
Najlepsza rada to wyluzuj i co masz zrobić dziś zrób jutro.
HihihihihihihihihiiiiNajlepsza rada to wyluzuj i co masz zrobić dziś zrób jutro.
Tylko,że na czyms bym musiała jeść;-)
No i jutro mi sie grilek marzy u Dziadzia na działce

Bodzia ja już pisałam że kciukasy trzymam co by suwaczek w różu się niedługo pojawił

Meg kobito daj se na wstrzymanie z tym sprzątaniem , męża pogoń po robocie a Ty poczywaj jak Cię tak męczą spotkania trzeciego stopnia jeszcze
Anetka miłego poranka i calusiego dnia

Kasia aleś Ty groźnie wygladasz po tym urlopie

Ja zaraz sie pakuje i jade z Szymkiem na wies bo pogoda jak psu w morde a męż jutro pracuję więc musielibyśmy kiblowac w mieście. A tak dziecko sobie po trawie pobryka a mamusia zaległości rowerowe nadrobi;-)Do poniedziałku mamusie:-)
Ach bym zapomniała - Bodzia piękny Karolek w podpisie, Anulka suwaczki nowe pierwsza klasa, Emi widzę, że wszystko poszło jak z płatka i masz piękny komplecik suwaczkowy

Bodziu Kochanaco Ty za głupoty opowiadasz co?

Meg no ja bym Ci umyła tak z dobrego serca no i Kube bym wzięła ale no nie mam czasu

;-)

Aneta o czwartej to już zrób jak uważasz,ja bym jednak spróbowała jeszcze z wodą

Bo kto to widział o 4 śniadanie jeść;-)
Madźka udanego wypoczynku

Kasia no trochu się spóźniłaś
Dzisiaj sobie pospałam,Staś w nocy ani razu się nieobudził.Pobudkę zarządziił o 6 ale wypił mleczko iposzedł spać dalej i tak śpi do teraz

Dzisiaj dla odmiany mam kupę roborty,mus uszykować mieszkanko do remonciku i to w tempie niezłym.M dzisiaj leci na mecz więc wieczór wolny ale wieczorem robić nie lubię.Popołudniu jeszcze musimy skoczyć po prezent dla szfagra i szfagierki na 5 rocznice ślubu bo zapomniałam,a jutro jedziemy

Meg no ja bym Ci umyła tak z dobrego serca no i Kube bym wzięła ale no nie mam czasu

Aneta o czwartej to już zrób jak uważasz,ja bym jednak spróbowała jeszcze z wodą

Madźka udanego wypoczynku

Kasia no trochu się spóźniłaś

Dzisiaj sobie pospałam,Staś w nocy ani razu się nieobudził.Pobudkę zarządziił o 6 ale wypił mleczko iposzedł spać dalej i tak śpi do teraz

Dzisiaj dla odmiany mam kupę roborty,mus uszykować mieszkanko do remonciku i to w tempie niezłym.M dzisiaj leci na mecz więc wieczór wolny ale wieczorem robić nie lubię.Popołudniu jeszcze musimy skoczyć po prezent dla szfagra i szfagierki na 5 rocznice ślubu bo zapomniałam,a jutro jedziemy

Cześć Dziewczyny
no i moje uczulenie znowu się nasiliło
to chyba brzoskwinie+ słoneczko
a już praktycznie nic nie miałam:-( wieczorem dostałam drapawicy
...
ale co się wczoraj naspacerowałam to moje;-) a i wieczorem coś mnie kuło i nie jestem pewna czy to serducho czy cuś innego
no proszę troche człowieka niema a tu balanga mi koło nasa przeszła:-(....
Madźka heja ha rowery dwa heja ha górale.....
Bodziu ja chyba mam dni płodne bo mężula zajechała patataj

tylko kurcze zazdroszczę staraczkom bo mogą szleć do woli a ja to stresa łapię po wszystkim

Wszystkim Dziewczynkom życzę Miłego Dzionka

no i moje uczulenie znowu się nasiliło

ale co się wczoraj naspacerowałam to moje;-) a i wieczorem coś mnie kuło i nie jestem pewna czy to serducho czy cuś innego

no proszę troche człowieka niema a tu balanga mi koło nasa przeszła:-(....
Madźka heja ha rowery dwa heja ha górale.....

Bodziu ja chyba mam dni płodne bo mężula zajechała patataj

tylko kurcze zazdroszczę staraczkom bo mogą szleć do woli a ja to stresa łapię po wszystkim

Wszystkim Dziewczynkom życzę Miłego Dzionka

aneta456
kocham i jestem kochana
anula-Ja dzisiaj próbowałam jak mi kazałaś i oto jaki rezultat :
Alunia obudziła się o 2.00 dałam jej wodę wypiła 220ml.
Następna pobudka była o 4.00 i tu już nie dało rady wodą oszukać bo mała cwaniara wyrzucała butlę ze złością i tak płakała że się zanosiła,więc zmiękłam,wsypałam jej 3 miarki mleka dla poprawienia smaku wypiła i do teraz nic nie jadła.
Następna pobudka była o 4.00 i tu już nie dało rady wodą oszukać bo mała cwaniara wyrzucała butlę ze złością i tak płakała że się zanosiła,więc zmiękłam,wsypałam jej 3 miarki mleka dla poprawienia smaku wypiła i do teraz nic nie jadła.
reklama
Mi doktorka życzyła cierpliwościanula-Ja dzisiaj próbowałam jak mi kazałaś i oto jaki rezultat :

Staś na szczęście inaczej reaguje.Poczuje wode to się obraża odwraca pupą do mnie i śpi dalej.A może za lichą kolacje je?
Podziel się: