reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:szok::szok::szok::szok:boshe ile naskrobałyście - odwykłam od przekopywania się przez takie ilości:baffled: Witajcie zatem lachoniaste.widziałm że impra była. ja odpadłam po 20 do łóżeczka bo to nie był wczoraj mój dzień - bolący brzuch i głowa dawały do wiwatu:dry:

Bodzia ja już pisałam że kciukasy trzymam co by suwaczek w różu się niedługo pojawił:tak:
Meg kobito daj se na wstrzymanie z tym sprzątaniem , męża pogoń po robocie a Ty poczywaj jak Cię tak męczą spotkania trzeciego stopnia jeszcze

Anetka miłego poranka i calusiego dnia:happy:

Kasia aleś Ty groźnie wygladasz po tym urlopie:szok:i miotłę sobie nabyłaś widze profesjonalną - nimbus2000:confused::confused::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja zaraz sie pakuje i jade z Szymkiem na wies bo pogoda jak psu w morde a męż jutro pracuję więc musielibyśmy kiblowac w mieście. A tak dziecko sobie po trawie pobryka a mamusia zaległości rowerowe nadrobi;-)Do poniedziałku mamusie:-)

Ach bym zapomniała - Bodzia piękny Karolek w podpisie, Anulka suwaczki nowe pierwsza klasa, Emi widzę, że wszystko poszło jak z płatka i masz piękny komplecik suwaczkowy:laugh2:

Bodziu Kochanaco Ty za głupoty opowiadasz co?:angry::wściekła/y:
Meg no ja bym Ci umyła tak z dobrego serca no i Kube bym wzięła ale no nie mam czasu:no::no::no:;-):-D:-D:-D
Aneta o czwartej to już zrób jak uważasz,ja bym jednak spróbowała jeszcze z wodą:tak::tak::tak::tak:Bo kto to widział o 4 śniadanie jeść;-)
Madźka udanego wypoczynku:tak::tak:
Kasia
no trochu się spóźniłaś:tak:
Dzisiaj sobie pospałam,Staś w nocy ani razu się nieobudził.Pobudkę zarządziił o 6 ale wypił mleczko iposzedł spać dalej i tak śpi do teraz:szok::szok::szok::szok:
Dzisiaj dla odmiany mam kupę roborty,mus uszykować mieszkanko do remonciku i to w tempie niezłym.M dzisiaj leci na mecz więc wieczór wolny ale wieczorem robić nie lubię.Popołudniu jeszcze musimy skoczyć po prezent dla szfagra i szfagierki na 5 rocznice ślubu bo zapomniałam,a jutro jedziemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cześć Dziewczyny:biggrin2:

no i moje uczulenie znowu się nasiliło:wściekła/y: to chyba brzoskwinie+ słoneczko :szok: a już praktycznie nic nie miałam:-( wieczorem dostałam drapawicy:baffled: ...

ale co się wczoraj naspacerowałam to moje;-) a i wieczorem coś mnie kuło i nie jestem pewna czy to serducho czy cuś innego :confused:

no proszę troche człowieka niema a tu balanga mi koło nasa przeszła:-(....

Madźka heja ha rowery dwa heja ha górale.....:-D

Bodziu ja chyba mam dni płodne bo mężula zajechała patataj :zawstydzona/y::-p
tylko kurcze zazdroszczę staraczkom bo mogą szleć do woli a ja to stresa łapię po wszystkim:dry::szok:

Wszystkim Dziewczynkom życzę Miłego Dzionka:tak:

anula-Ja dzisiaj próbowałam jak mi kazałaś i oto jaki rezultat :
Alunia obudziła się o 2.00 dałam jej wodę wypiła 220ml.
Następna pobudka była o 4.00 i tu już nie dało rady wodą oszukać bo mała cwaniara wyrzucała butlę ze złością i tak płakała że się zanosiła,więc zmiękłam,wsypałam jej 3 miarki mleka dla poprawienia smaku wypiła i do teraz nic nie jadła.

reklama
anula-Ja dzisiaj próbowałam jak mi kazałaś i oto jaki rezultat :
Alunia obudziła się o 2.00 dałam jej wodę wypiła 220ml.
Następna pobudka była o 4.00 i tu już nie dało rady wodą oszukać bo mała cwaniara wyrzucała butlę ze złością i tak płakała że się zanosiła,więc zmiękłam,wsypałam jej 3 miarki mleka dla poprawienia smaku wypiła i do teraz nic nie jadła.
Mi doktorka życzyła cierpliwości:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Staś na szczęście inaczej reaguje.Poczuje wode to się obraża odwraca pupą do mnie i śpi dalej.A może za lichą kolacje je?

Do góry