reklama
boszeee co na tym świecie sie dziej jakiś naćpany rowerzysta potrącił córeczkę znajomej z bb bedna maleńka jest w wieku Dominiki .... ma wybitą jedynkę pokruszoną druga , posiniaczona itd. na szczęście z brzuszkiem i głowka jest oki ....:-
-
-(
brak mi słów

brak mi słów

Pomogłabym ci sprzątać ale mi się nie chceFasolka poleciała, kopa odmawiam.Żle domknełam drzwiczki z pralki i właśnie miałam potop![]()

Nie noboszeee co na tym świecie sie dziej jakiś naćpany rowerzysta potrącił córeczkę znajomej z bb bedna maleńka jest w wieku Dominiki .... ma wybitą jedynkę pokruszoną druga , posiniaczona itd. na szczęście z brzuszkiem i głowka jest oki ....:--
-(
brak mi słów![]()

Dzieki w pore zauważyłam i juz opanowanePomogłabym ci sprzątać ale mi się nie chce![]()

boszeee co na tym świecie sie dziej jakiś naćpany rowerzysta potrącił córeczkę znajomej z bb bedna maleńka jest w wieku Dominiki .... ma wybitą jedynkę pokruszoną druga , posiniaczona itd. na szczęście z brzuszkiem i głowka jest oki ....:--
-(
brak mi słów![]()

Dobrze,że dla małej tylko tak to się skończyło
K
kerry1
Gość
DZIEWCZYNY MAM WIELKA NAPRAWDĘ WIELKĄ ALE TAKĄ GIGANT PROŚBĘ: MOBILIZUJCIE MNIE ABYM ZROBIŁA W KOŃCU PRAWO JAZDY. O TAK NIE MAM PRAWKA!!! ROBIŁAM KURS PARĘ LAT TEMU POTEM 3 NIEZDANE, POTEM ZNÓW ROBIŁAM TESTY, WYKUPIŁAM PARĘ JAZD ALE NA EGZAMIN JUŻ SIĘ NIE UMÓWIŁAM:-( A TERAZ PRZY DWÓJCE DZIECIACZKÓW DOSKWIERA MI BRAK PRAWKA.

A jak ja Ciebie zmobilizuje to Ty zmobilizujesz mnie?;-);-);-)DZIEWCZYNY MAM WIELKA NAPRAWDĘ WIELKĄ ALE TAKĄ GIGANT PROŚBĘ: MOBILIZUJCIE MNIE ABYM ZROBIŁA W KOŃCU PRAWO JAZDY. O TAK NIE MAM PRAWKA!!! ROBIŁAM KURS PARĘ LAT TEMU POTEM 3 NIEZDANE, POTEM ZNÓW ROBIŁAM TESTY, WYKUPIŁAM PARĘ JAZD ALE NA EGZAMIN JUŻ SIĘ NIE UMÓWIŁAM:-( A TERAZ PRZY DWÓJCE DZIECIACZKÓW DOSKWIERA MI BRAK PRAWKA.![]()

To do roboty się bierz ale już!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
K
kerry1
Gość
boszeee co na tym świecie sie dziej jakiś naćpany rowerzysta potrącił córeczkę znajomej z bb bedna maleńka jest w wieku Dominiki .... ma wybitą jedynkę pokruszoną druga , posiniaczona itd. na szczęście z brzuszkiem i głowka jest oki ....:--
-(
brak mi słów![]()
Brak mi słów, dobrze że nie skończyło się gorzej. Mi zawsze było żal alkoholików, narkomanów itp "nieszczęśliwych ludzi" ale jak sobie pomyślę ile przez nich wypadków to współczucie i żal mi przechodzi i najchętniej izolowałabym ich ze społeczeństwa.
Podziel się: