Idę dzisiaj na monitoring. Będziecie trzymać kciuki choć mnie krótko znacie?![]()
Kurw.. bo nie wytrzymię
Dejcie laczka!
Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki! Odkąd do nas dołączyłaś jesteś częścią naszej staraczkowej drużyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę dzisiaj na monitoring. Będziecie trzymać kciuki choć mnie krótko znacie?![]()
Przykro miHej. Melduję biel na teście.![]()
Zaciskam kciukiIdę dzisiaj na monitoring. Będziecie trzymać kciuki choć mnie krótko znacie?![]()
Kurwens. Czy możemy laczka zamienić na kapcia?Kurw.. bo nie wytrzymię
Dejcie laczka!
Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki! Odkąd do nas dołączyłaś jesteś częścią naszej staraczkowej drużyny![]()
Powtórz.U mnie nadal okresu nie ma. Chyba muszę powtórzyć test, żeby pewność była. Nie wiem co się dzieje, może torbiel się zrobiła, albo cykl bezowulacyjny. Już mnie szlak trafia.
Kurwens. Czy możemy laczka zamienić na kapcia?Bo nie zdzierżę.
![]()
Nie ma opcji! Tutaj lata laczulek!
A robiłaś te czułe testy od 10 mIU/ml? Moze zrób?U mnie nadal okresu nie ma. Chyba muszę powtórzyć test, żeby pewność była. Nie wiem co się dzieje, może torbiel się zrobiła, albo cykl bezowulacyjny. Już mnie szlak trafia.
Albo na laćka, lepiej brzmi, u nas na Śląsku się tak mówiKurwens. Czy możemy laczka zamienić na kapcia?Bo nie zdzierżę.
![]()
Ja się już przyzwyczaiłam do laczka, śmiesznie brzmiNie ma opcji! Tutaj lata laczulek!![]()