reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Właśnie się dowiedziałam że bliska mi osoba jest w ciąży. I czuje się z tym beznadziejnie, miałyśmy się cieszyć swoim szczęściem a ja siedzę i jestem wkurzona, wkurzenie wywuluje u mnie poczucie winy i zaraz się poryczę. No co za poje**ne emocje 🤐💔
Przykro mi...znam to uczucie.. to jest bardzo trudne jak sie w jednym momencie odczuwa tak skrajne emocje - człowiek się cieszy, szczęściem bliskiej osoby a jednocześnie wkurza i smuci. Daj sie sobie pozłościć, to nic złego...

reklama
Właśnie się dowiedziałam że bliska mi osoba jest w ciąży. I czuje się z tym beznadziejnie, miałyśmy się cieszyć swoim szczęściem a ja siedzę i jestem wkurzona, wkurzenie wywuluje u mnie poczucie winy i zaraz się poryczę. No co za poje**ne emocje 🤐💔
To mega trudne. Chyba każda z nas to przechodziła. Wyplacz się jeśli potrzebujesz. Moze pomoże przeżycie tych emocji. Jesli to bliska osoba to wie, ze się staracie i nie wychodzi?

Masz prawo do tych emocji, płacz, krzycz jeśli Ci to pomoże.
Jesteśmy z Tobą 🫂❤️

Hej, z chęcią dołączę do grupy staraczkowej :) Aktualnie miesiąc za nami ze staraniami, test negatywny w październiku, więc od listopada chciałabym być już z Wami, dobrze, że przypomniałam sobie o forum. fajnie jest wrócić 😊
Trochę o mnie:
Mam aktualnie 13 miesięczną córkę, w ciąży byłam dwa razy, pierwsza niestety zakończyła się poronieniem, wtedy też trafiłam na to forum.
Na grupie staraczek byłam już w 2023 roku. Z mężem podjęliśmy decyzję, że zaczniemy starania o drugie dziecko jak córka skończy rok, tak też było, więc pierwszy cykl za nami :)

Witaj w naszym staraczkowym gronie 🥹🤗
Powodzenia 🤞🏻🍀

Popłakane, teraz kawa i ciastko na pocieszenie 🥹❤️
Jak ja cię rozumiem. Ja usunęłam wszystkie social media bo dwie bliskie mi osoby są w ciąży. A ja psychicznie jestem na wykończeniu. Więc bardzo cię rozumiem… ledwo się po jednej ciąży bliskiej pozbierałam to wyskoczyła druga - wtedy właśnie dołączyłam na forum bo psychicznie mnie to rozłożyło.

reklama
Boże znam te uczucie. Ostatnio doświadczyłam tego samego. Okropne uczucie… niby chciałam się cieszyć razem z tą osobą, ale mój wkurw był wymalowany na twarzy 🙃 nie martw się, nie jesteś sama w tych okropnych emocjach… 😢 ❤️
Jeszcze jedna bliska osoba wie że ja się leczę w klinice niepłodności a zaczęła temat wybierania imion dla dziecka i zgadywania płci to mnie zgięło w pół po prostu.

Do góry