Pokażesz mi jak wygalda obrzęk w 8 tyg ? Tak bo jesteś w 8 ? Bo ja miałam trochę później i jestem ciekawa jak to wygląda wcznsiej wlansieNie wyobrażam sobie co musiałaś przeżyćstaram się nie myśleć i nie nakręcać... ale samo przychodzi. Nie dość że nieplanowana ciąża, to od samego początku coś nie w porządku. Biby beta duża ale przyrost po 48h nie miał nawet 40% . Jajeczko jest, ciałko jest ale ani roz nie odpowiedni ani serduszko i jeszcze ten obrzęk. Mamy konflikt serologiczny, mam niedoczynności i hasi. Nastawiam się negatywnie dla własnego zdrowia psychicznego .
reklama

Sopek
Moderator
@Luckylack a ile USG pokazało że jest ciąża młodsza? Może później była owulacja? Było serduszko?

Ze mnie mają polewkę w domu z mojego odmiennego postrzegania zapachów i smakówgotuję rosół i mi śmierdzi jak dodałam przyprawy jakimś skisem. mąż mówi, że nic nie śmierdzi. teraz nie wiem czy z przyprawą coś nie tak, z mięsem czy ze mnąoszaleję. a rosół głównie dla córki i kotleciki z mięsa z niego i warzyw mam zamiar jeszcze zrobić.
 Weszłam z córką do sklepu i prawie przy lądzie z mięsem puściłabym hafcika... Ja czułam smród zepsutego mięsa taki nie do wytrzymania, Ona twierdzi że zupełnie NIC nie było czuć
 Weszłam z córką do sklepu i prawie przy lądzie z mięsem puściłabym hafcika... Ja czułam smród zepsutego mięsa taki nie do wytrzymania, Ona twierdzi że zupełnie NIC nie było czuć
Druga sprawa smaki... Tak mi się wyostrzył smak na kwaśne, że nie byłam w stanie zjeść śliwki, która wg. Innych komsumentów była bardzo słodka
 Albo w żłobeczki nakładałam podwieczorek dzieciakom jogurt z musem truskawkowym... Spróbowałam i zdziwiłam się że dzieci wogóle to jedzą taka kwasiura... Koleżanka z grupy nie potwierdziła mojej obserwacji
 Albo w żłobeczki nakładałam podwieczorek dzieciakom jogurt z musem truskawkowym... Spróbowałam i zdziwiłam się że dzieci wogóle to jedzą taka kwasiura... Koleżanka z grupy nie potwierdziła mojej obserwacji
Plus wczorajszy córka zrobiła popcorn(ten do mikrofali) i po spróbowaniu zrezygnowałam bo dla mnie miał metaliczny posmak.
Jestem w ogromnym szoku że takie rzeczy mogą być związane z początkiem ciąży, bo w poprzednich ciążach nie miałam takich szalonych akcji...

Ja to znowu się boję że nie zdążę do szpitala, zawsze mnie to przeraża.. mam baaaardzo szybkie porody, ostatnio zjawiłam się w szpitalu o 23:15 a o 23:45 już malutka była na świecie.. drugie dziecko urodziłam na izbie przyjęć.. u mnie idzie błyskawi
Jutro rano Ci wyślę, nie mam kart ciąży założonej. Tylko zdj i opis. Masz jakieś choroby autoimmunologiczne?Ja nauczona doświadczeniem że jak tak wygalda sytuacja od początku to zazwyczaj nie kończy się dobrze no ale wiadomo ciąża ti nie matematyka może być różnie . U mnie teraz też jest coś chyba nie tak bo crl również się nie pokrywa z wiekiem ciąży
Cały szereg …Jutro rano Ci wyślę, nie mam kart ciąży założonej. Tylko zdj i opis. Masz jakieś choroby autoimmunologiczne?
matkaniewariatka
Fanka BB :)
hahahaZe mnie mają polewkę w domu z mojego odmiennego postrzegania zapachów i smakówWeszłam z córką do sklepu i prawie przy lądzie z mięsem puściłabym hafcika... Ja czułam smród zepsutego mięsa taki nie do wytrzymania, Ona twierdzi że zupełnie NIC nie było czuć
Druga sprawa smaki... Tak mi się wyostrzył smak na kwaśne, że nie byłam w stanie zjeść śliwki, która wg. Innych komsumentów była bardzo słodkaAlbo w żłobeczki nakładałam podwieczorek dzieciakom jogurt z musem truskawkowym... Spróbowałam i zdziwiłam się że dzieci wogóle to jedzą taka kwasiura... Koleżanka z grupy nie potwierdziła mojej obserwacji
Plus wczorajszy córka zrobiła popcorn(ten do mikrofali) i po spróbowaniu zrezygnowałam bo dla mnie miał metaliczny posmak.
Jestem w ogromnym szoku że takie rzeczy mogą być związane z początkiem ciąży, bo w poprzednich ciążach nie miałam takich szalonych akcji...

mocne.
 mocne. u mnie też tym razem więcej objawów niż z córeczką. i też mi sie to wydaje niewiarygodne

Pokażesz mi jak wygalda obrzęk w 8 tyg ? Tak bo jesteś w 8 ? Bo ja miałam trochę później i jestem ciekawa jak to wygląda wcznsiej wlansie
Załączniki
To_ja_olutka
Aktywna w BB
reklama

W końcu zdecydowałam się na te tabletki xonvea bo tak mi to dawało w kość.. tabletki drogie ale faktycznie mi pomogły..w istatWitajcie w piątek
Muszę przyznać, że i ja zaczęłam mieć wstręt do jedzenia. Coś okropnego. Jestem głodna a na myśl o jakimkolwiek jedzeniu chce mi się wymiotować
@Meggi93 miałaś wczoraj wizytę? Daj znać jak poszło

Podziel się: