Hermeneg
Fanka BB :)
@Monique321 jak ta czwarta część Obecności? Polecasz? 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak ! Ja ogólnie oglądam horror tylko raz w roku na Halloween@Monique321 jak ta czwarta część Obecności? Polecasz?![]()
Tak ! Ja ogólnie oglądam horror tylko raz w roku na Halloweentaka mamy tradycje z mężem bo ja generalnie z tych bojących się
także oczy kilka razy zamknięte były , wszystko w sumie rozkręciło się tak pod sam koniec
. Można obejrzeć przy zamkniętych oczach
![]()
Zapisałam się na 6.11 ale trochę to wcześniej ledwo 12 dni po ovitrelleA kiedy testujesz? Będziemy w podobnym czasie się dołować jeśli będzie źle. Ale życzę Ci żebyś się udało![]()
Strzelałabym do ludzi normalnie. Mi się tak zmieniło wszystko. Marzyłam żeby mieć jedną córkę. Aktualnie jak będą bliźniaki chłopcy to też się będę cieszyć.Powiem Wam że ludzie to potrafią być okrutni, nie wiem czy się nie zastanawiają co i do kogo klepią bez sensu. Mi nawet ciotka potrafiła dowalić, ja po 13 latach w końcu zaszłam w zdrową ciążę to jak jej powiedziałam że to będzie chłopczyk to mi pado "a to szkoda bo myślałam że dziewczynka", no szkoda gadać...
Moja pierwsza ciąża 12go dnia po otrivelle miała już ładne cienie.Zapisałam się na 6.11 ale trochę to wcześniej ledwo 12 dni po ovitrelle![]()
To zostawiam 12dcMoja pierwsza ciąża 12go dnia po otrivelle miała już ładne cienie.
Niestety ja też mam wrażenie że mój ból podbrzusza to związany ze spadkiem hormonów a nie ciąża … mam wrażenie że co miesiąc wmawiam sobie implantację ciąży a jednak nieAle ja już jestem na straconej pozycji bo pobolewa mnie podbrzusze. A dwa, ból głowy. Zawsze jak mnie spadają hormony przed okresem to zaczyna mnie boleć głowa, mam migreny.