Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kurde ja nie wiem, czy nie widze cienia… dla mnie do powtorzenia wieczorem/jutro, ale wiesz tez, ze kazdy cykl jest inaczejDzień dobry. Powitała mnie po 5 minutach biel. Dzisiaj 11 dc wiec już jutro pojutrze pewnie i bielsze nie będzie. "Ostatnio" w 12dc miałam już mocne cienie więc nie mam złudzeń że jedna noc do jutra coś zmieni.
"Niby człowiek wiedzioł, a jednak chyba podświadomie się łudził...."![]()
Nie no choćbym wyjęła na wierzch gałki oczne to tam nic nie ma. Patrzyłam pod każdą lampąKurde ja nie wiem, czy nie widze cienia… dla mnie do powtorzenia wieczorem/jutro, ale wiesz tez, ze kazdy cykl jest inaczejraz moze kreska pojawic sie w 9dpo, a raz dopiero w 12
![]()
Nie mam ... Ale tam nie ma co fotografowaćInne zdjecie masz?![]()
Motywacja!!! Milion! Jutro też pocwicze! DziękiDzień dobry, wstajemy i lecimy z tym tygodniempozdro z siłki, zaczynam trzeci tydzień regularnych treningów.
@KiedyPytam nie chce rozbudzać nadziei, ale jak sie tak przyjrzę to coś cieniowanego widać. A jak sie czujesz, jakieś objawy sugerujace jedna lub drufa opcję? No i powtórz jutro słońce test jeszcze.
Zobacz załącznik 1726498
Dzień dobry, wstajemy i lecimy z tym tygodniempozdro z siłki, zaczynam trzeci tydzień regularnych treningów.
@KiedyPytam nie chce rozbudzać nadziei, ale jak sie tak przyjrzę to coś cieniowanego widać. A jak sie czujesz, jakieś objawy sugerujace jedna lub drufa opcję? No i powtórz jutro słońce test jeszcze.
Zobacz załącznik 1726498
Ty ju na siłce???? To ja tu wstaje 6:30 dumna jak paw ze się zwlokłam na badanie krwi bo z mojej wiochy muszę kawal drałować a Ty tak mnie zawstydzaszDzień dobry, wstajemy i lecimy z tym tygodniempozdro z siłki, zaczynam trzeci tydzień regularnych treningów.
Zobacz załącznik 1726498