reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
🫣🫣

Załączniki

• 16e5439c-fef5-4dd5-b9b2-6bc6a11a058b.jpeg
    16e5439c-fef5-4dd5-b9b2-6bc6a11a058b.jpeg
    26 KB · Wyświetleń: 88
Ok, to zaczęłam dziś, zobaczymy. Na razie bladzioch. Kupiłam te z domowego laboratorium, ale jak się skończą to już wiem, że kupię facelle. Wygodnicka jestem 🤪

🌿Dorka kciuki za jajeczka 😊

Cienie cieni.. Dałabym wszystko żeby się cieszyć, a nie bać.. wszystko przes stratę pół roku temu 😓 Ale cień cienia nadziei mam na pozytywny rozwój tej historii. Jutro idę na betę i progesteron 🙌
Zobacz załącznik 1726503
Faktycznie cienie, generalnie po dacie okresu kreska powinna być widoczna bez wątpliwości już z każdego moczu. Ale podstawowe pytanie - czy miałaś owulację potwierdzoną monitoringiem? Jeśli nie, to tak naprawdę można tylko wróżyć ile to dpo.

reklama
Cześć dziewczyny 😊 ja przy poniedziałku zauważyłam że wszystko pomieszalam. Wcześniej brałam clostybegyt 5 dni 2x dziennie po 1 tabletce od 3dc i dałabym sobie rękę uciąć, że Lamette też tak miałam brać i biorę od piątku. Dzisiaj patrzę na kartkę od lekarza a tam 1x dziennie od 5 dc. Nie wiem jak ja to zrobiłam ale już jestem załamana że nic z tego cyklu nie będzie. Na dodatek coś mnie bierze. Masakra
Takie standardowe zalecenie to właśnie od 3dc. Ja też tak brałam. Nie wiem jaki zamysł miał lekarz, ale myślę, że krzywdy nie zrobisz. ;) Brałabym normalnie po jedne tabletce do 7dc. :)

Do góry