reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Aż się cofnęłam do twoich wiadomości :D u Ciebie 65 u mnie 56, oby te dwie cyfry przyciągnęły do nas szczęście. Ja też nakręcona wynikiem zrobiłam test i teraz jestem wściekła na siebie bo mam największą zagwozdkę życia. Minęło 10 dni od wzięcia zastrzyku ovitrelle. 8 dni od zastrzyku, w niedzielę, zrobiłam test ciążowy o standardowej czułości 25, oczywiście biały. Dzisiaj, 10 dni po zastrzyku, zrobiłam test ciążowy o czułości 10 i wyszedł jakiś cień - pierwszy raz w życiu widzę chujocień. Ale jak dyskutuję z chatem gpt to 50:50 - mogą być pozostałości ovitrelle może być ciąża. Więc nie wiem czemu to sobie zrobiłam.
Trzymam kciuki, żeby to nie było ovi :)

@Jane Doe trzymam kciuki 🤞🏻 A jak wcześniej miałaś, do którego dpo utrzymywał się ovitrelle?
Wcześniej byłam grzeczna i czekałam z testami do 14 dni po ovitrelle, bo się bałam że zrobię to co dziś czyli będę dwie doby zgadywać czy to ovitrelle czy nie, ale nigdy nie doczekałam momentu testu bo dostawałam okres… więc w tym cyklu uznałam że poeksperymentuję…

Aż się cofnęłam do twoich wiadomości :D u Ciebie 65 u mnie 56, oby te dwie cyfry przyciągnęły do nas szczęście. Ja też nakręcona wynikiem zrobiłam test i teraz jestem wściekła na siebie bo mam największą zagwozdkę życia. Minęło 10 dni od wzięcia zastrzyku ovitrelle. 8 dni od zastrzyku, w niedzielę, zrobiłam test ciążowy o standardowej czułości 25, oczywiście biały. Dzisiaj, 10 dni po zastrzyku, zrobiłam test ciążowy o czułości 10 i wyszedł jakiś cień - pierwszy raz w życiu widzę chujocień. Ale jak dyskutuję z chatem gpt to 50:50 - mogą być pozostałości ovitrelle może być ciąża. Więc nie wiem czemu to sobie zrobiłam.

O cholercia, trzymam mocno 🤞🤞 żeby to było to co powinno a nie ovitrell ❤️

reklama
Do góry