reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Melduję, ze test jest biały jak moje sciany. Jutro powtarzam 😂 nie doszukujmy sie cieni bo ich nie ma 😅 Musiało tak byc, w końcu po zrobieniu testu stwierdziłam ze jedyne co jest bielsze to moj dzisiejszy tshirt. Chyba ta koszulka sobie wymanifestowalam te biel na tescie 😂 jutro zaloze jakas różowa 😂 albo w prazki😆Zobacz załącznik 1727065
Chyba naprawdę działa ta teoria o koszulkach, bo mój test też wygląda, jakby go ktoś wrzucił do wybielacza. Jutro zmieniam taktykę i zakładam coś w kolorze, bo może ubrania mają większą siłę przyciągania niż biologia. Może róż naprawdę robi robotę. 😂😂😂🫶

11DPO

reklama
Okres 12 dni po owulacji, plamienie od 10 dnia po owulacji, progesteron 9.6 nmol przy normie od 15… miałam nawet plamienia od 9 dnia po owulacji… odkąd mam stymulację i zastrzyki ani razu nie zdążyłam zrobić testu ciążowego w terminie bo już wiedziałam ze nic z tego… jak to nie jest kiepska faza lutealna to ja już nie wiem… lekarz to wszystko ignoruje, a ja się czuję jakbym straciła ostatnie miesiące…

Cześć ❤️

Byłam na wątku in vitro pogratulować Lady Caro to pomyślałam, że zajrzę też do Was ale dzisiaj wyjątkowo bez kawusi bo jestem już po kilku 🤣🤣

@Dorka66 dzisiaj jestem myślami z Tobą I przebieram nóżkami na wieści od embriologów 🥹🤞🏻🍀

My lecimy na imprezę dopiero na 17/18. Tort już kupiony 😃 Niestety nie miałam prawa głosu więc wygrał czekoladowo-śmietankowy chociaż wolałam czekoladowy-malinowy 🤪

Mam nadzieję, że te które mogą odpoczywają a te które muszą pracować nie przemęczają się! Niech Wam szybko zleci zmiana 🤞🏻

Okres 12 dni po owulacji, plamienie od 10 dnia po owulacji, progesteron 9.6 nmol przy normie od 15… miałam nawet plamienia od 9 dnia po owulacji… odkąd mam stymulację i zastrzyki ani razu nie zdążyłam zrobić testu ciążowego w terminie bo już wiedziałam ze nic z tego… jak to nie jest kiepska faza lutealna to ja już nie wiem… lekarz to wszystko ignoruje, a ja się czuję jakbym straciła ostatnie miesiące…
To może jednak warto zmienić lekarza skoro to ignoruje? Skoro widzisz że coś jest nie tak a on to olewa to może nie warto tracić czasu z takim lekarzem

To może jednak warto zmienić lekarza skoro to ignoruje? Skoro widzisz że coś jest nie tak a on to olewa to może nie warto tracić czasu z takim lekarzem
Idziemy do niego jeszcze w tym cyklu ale zapisałam się jeszcze do innego z innej kliniki z polecenia znajomej z pcos której pomogli zajść w ciążę. Powiem mu co sądzę, pokaże wyniki badań i zobaczę na reakcje ale w razie co też w owulację mam już drugą wizytę u kogo innego żeby nie tracić cyklu jakby zapisali jakieś leczenie wspomagające od owulacji.

reklama
Do góry