reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Opowiem Wam coś zwiazanego z wczorajszym dniem, bo sie usmiałam na maksa:)
Ogólnie nie wierzę w znaczenia snów i tym podobne rzeczy ale... Wczoraj przyszłam do pracy i mówię dziewczynom, że snilo mi sie, ze ktoś we mnie rzuca portfelem i zaczeła sie dyskusja co to moze oznaczac. Wchodzimy do sennika, szukamy hasła portfel i co czytamy? "Portfel symbolizuje żeńskie narządy płciowe"
Idę popołudniu do lekarza i co słyszę? DZIEWCZYNKA!:)

Hmmm wierzyć czy nie wierzyc?:)

reklama
Dzień dobry wszystkim :)

Anka - u nas też dość kiepsko z pogodą, a też planowaliśmy mały wypad nad wodę. Ale może przynajmniej jakiś spacerek dłuższy wypali.

agatkas no prosze co za sen proroczy.

A ja wlasnie sie poplakalam ze smiechu. Mój mąz jest przeziebiony, boli go gardlo itd. wychodzil do pracy a ja mówie do Cypriana "idź powiedz tacie- kuruj się" Na to zadowolony Cyprian podchodzi i " Kurwuj się" :-D
Przed chwila tez zlapal sie za brzuch twierdzac ze go "kopła dzidzia" ateraz lezy z golym brzuchem i smaruje go kremem:confused:

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! Jak leje - jaka burza!!! A ja się za pół godz. wybieram na defiladę u nas, bo mój kochany pan kapitan kompanię prowadzi:tak:. Ale jestem z niego dumna :happy:. Mam nadzieję, że jakoś wytrwam w tę ulewę... brrrr.:dry: Lecę się szykować, papa.

little mi - witamy ponownie!!!

A my jedziemy do mojej mamy, mieliśmy jechać na grilla. Ale chyba z grilla to nic nie będzie:baffled:
A wczoraj byłam u mojej siostry i jej 5 miesiecznego synka i stwierdzam, ze mały jest przesłodki :-) Nachyliłam się nad wózeczkiem i mówie mu: wiesz, że będziesz miał brata? - a on w śmiech:-D Taki śmieszek jest, że cały czas się śmieje :-)
Dziewczyneczki życzę spokojnego piątku :-) i zeby się troszkę słoneczko pokazało.

Witam Was serdecznie :-)
Jeden dzień mnie nie było a tutaj już tyle do czytania.
My jedziemy dzisiaj do mojego chrzesniaka na urodzinki :tak:

Cyprysiowa niesamowitego masz tego synka :-D:-D:-D

Agatkas po wczorajszym dniu pozostał smutek i żal bo w końcu mamy nie widziałam prawie cztery lata, tak się cieszyłam że przyjedzie do mnie i że jej tyle pokaże:-(, że zobaczy wnuczkę i spędzi z nami święta. Niestety decyzja jednego człowieka - marnego użędnika i plany jak bańka mydlana pękły:-(.

reklama
Dziewczęta Kochane właśnie wróciłam z USG:) Dzidzia zdrowa:) Waży około 385g:) Widziałam serduszko i inne narządy, stópki, paluszki maleńkie u rączek- lekarz mówi że wszystko w najlepszym porządku:)
A co najistotniejsze: na 90% dziewczynka!!!! Powiedział że za 3 tyg mi powie na 100% ale raczej nie sądzi żeby w tej materii się coś zmieniło:)Więc będzie ZUZIA, ZUZIEŃKA, ZUZANKA!!!!! Ale mam radochę:)

Wstydziocha moja nie chciała buźki pokazać do zdjęcia:) ale może następnym razem.....

Agatkas gratuluję córci!!!!:tak:śliczne imię wybraliście dla niej:-D

Cyprysiowa masz super synka:tak:

Do góry