reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

ja już po pracy, mam bardzo zły dzień.......................moja mama nie dostała wizy i nie przyjedzie do mnie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(. Jest mi bardzo przykro, a tego konsula mam nadzieję że myszy zjedzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Powiedział jej że ma za stare dzieci żeby musiała ich odwiedzić - skur......n.:angry::angry::angry::angry::angry::angry:.
Jeszcze muszę śmigać do dentysty bo mi lekarstwo wypadło - cudowny dzień:crazy:

reklama
Witajcie miłe Mamusie grudniowe!
Oto pojawia się po dłuuuuuuuuuuuugiej nieobecności little_mi. Nie było mnie na necie wieki, ale melduję, że żyję i mam się dobrze, a co najważniejsze mój pełen cudów brzuszek również! ;-) Od miesiaca wiem już, że to kolejna dziewczynka, czyli zgodnie z moim i męża planem, bo mają być 3 kobietki! Dzisiaj jestem po wizycie u lekarza i Niunia waży 700 gramów. Straszna rozrabiara!

Gorąco Was pozdrawiam i mam nadzieję, że na nowo mnie przygarcie po moich wakacjach. Jestem bardzo w tyle z postami, ale poczytam co się da.

papapapapa

Dziewczęta Kochane właśnie wróciłam z USG:) Dzidzia zdrowa:) Waży około 385g:) Widziałam serduszko i inne narządy, stópki, paluszki maleńkie u rączek- lekarz mówi że wszystko w najlepszym porządku:)
A co najistotniejsze: na 90% dziewczynka!!!! Powiedział że za 3 tyg mi powie na 100% ale raczej nie sądzi żeby w tej materii się coś zmieniło:)Więc będzie ZUZIA, ZUZIEŃKA, ZUZANKA!!!!! Ale mam radochę:)

Wstydziocha moja nie chciała buźki pokazać do zdjęcia:) ale może następnym razem:)

Mam napisane że łożysko w dnie i na ścianie tylnej - to dobrze?????

A co do tycia to ja już mam prawie 10kg na plus:) i się nie przejmuje:)

Witajcie miłe Mamusie grudniowe!
Oto pojawia się po dłuuuuuuuuuuuugiej nieobecności little_mi. Nie było mnie na necie wieki, ale melduję, że żyję i mam się dobrze, a co najważniejsze mój pełen cudów brzuszek również! ;-) Od miesiaca wiem już, że to kolejna dziewczynka, czyli zgodnie z moim i męża planem, bo mają być 3 kobietki! Dzisiaj jestem po wizycie u lekarza i Niunia waży 700 gramów. Straszna rozrabiara!

Gorąco Was pozdrawiam i mam nadzieję, że na nowo mnie przygarcie po moich wakacjach. Jestem bardzo w tyle z postami, ale poczytam co się da.

papapapapa

GRATULUJĘ DZIEWCZYNEk:-)

A my jechaliśmy ok 4 h a zwykle w 2,5 h jesteśmy na miejscu ale takie korki były, że masakraaaaaaaaaa:crazy:

Lecimy spać:-) Miłej nocki.

Witam

ja już po pracy, mam bardzo zły dzień.......................moja mama nie dostała wizy i nie przyjedzie do mnie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(. Jest mi bardzo przykro, a tego konsula mam nadzieję że myszy zjedzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Powiedział jej że ma za stare dzieci żeby musiała ich odwiedzić - skur......n.:angry::angry::angry::angry::angry::angry:.
Jeszcze muszę śmigać do dentysty bo mi lekarstwo wypadło - cudowny dzień:crazy:

Renia konsula na pewno myszy zeżrą!!!!
Ale Ty już sie nie smuc bo Ci to nie służy!!!

Witajcie Mamuśki!
My planowalismy dzis pojechac nad jeziorko a tu du..... Pada!!! Czy to nie mogło by byc dzisiaj słonko!. Życzę Wam miłego dzionka i może u Was zaświeci. Jak się u Was pokaże to przyslijcie kilka promyczków do mnie.

reklama
Do góry