reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
dobra, będę o tym rozmyślać już po poniedziałkowej wizycie w takim razie :D
Idź na spokojnie i zobaczysz, ja w luxmedzie też miałam mindfuck, bo położna mi nawypisywała skierowań, osobno na wizytę, osobno na usg i umowilam tylko wizyte, bo całkiem innych lekarzy sugerował system do wyboru, miałam takie mieszane uczucia idąc na samą wizyte co to się tam będzie działo - ale to chyba zależy od placówki i wyposażenia - normalnie mi lekarka zrobiła usg i nawet z ekscytacją męża zaprosiła... 🥰🥰 bety nawet nie chciała widzieć, spytała tylko czy pozytywna, bez żadnych wartości, powiedziała że usg wszystko pokaże

Idź na spokojnie i zobaczysz, ja w luxmedzie też miałam mindfuck, bo położna mi nawypisywała skierowań, osobno na wizytę, osobno na usg i umowilam tylko wizyte, bo całkiem innych lekarzy sugerował system do wyboru, miałam takie mieszane uczucia idąc na samą wizyte co to się tam będzie działo - ale to chyba zależy od placówki i wyposażenia - normalnie mi lekarka zrobiła usg i nawet z ekscytacją męża zaprosiła... 🥰🥰 bety nawet nie chciała widzieć, spytała tylko czy pozytywna, bez żadnych wartości, powiedziała że usg wszystko pokaże
tak zrobię. Pójdę na wizytę po prostu i tyle, będę myśleć jak coś mi się nie spodoba :D
Naraziew czekam na tą wizytę w poniedziałek, bo to będzie jeszcze w klinice IVF.

Cześć,
Chwilę was już podczytuję i dziś po usg stwierdziłam, że się ujawnię. :) Przeżyłam niemały szok, bo ciąża okazała się bliźniaczą. Póki co 7 tydz i 2 bijące serca.
Czy któraś z Was też może jest w bliźniaczej? Albo ma już bliźniaki w domu?
Ja mam córkę z grudnia 22’ i jestem przerażona jak to będzie…

Termin mam na początek lipca bo mam długie cykle i tak mi wyliczyło, aczkolwiek wszystko się pewnie okaże po USG w przyszłym tyg czy ciaza nie jest młodsza lub starsza.. Serce/a w każdym razie są.
Moja chrześnica aktualnie 10mc jest z bliźniaków 🥰🥰 odpoczywaj dziewczyno bez wymówek, bo pierwszy rok to jazda bez trzymanki. Mega wymagający czas przed Wami, ale powiem Ci że pięknie się na nie patrzy (dwie dziewczynki) jak już zaczynają wchodzić w interakcje same z sobą, myślę że żadne rodzeństwo z nawet najmniejszą różnicą wieku nie jest ze sobą tak blisko od samego początku.

Cześć dziewczyny, super wieści 😍 niech rosną w siłę kropki 🫶🏻

U mnie beta wzrasta o 55%, nadal słabo....
Dzisiaj USG na 17.

Załączniki

• Screenshot_20251114_125022_Chrome.jpg
    Screenshot_20251114_125022_Chrome.jpg
    131,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry