No ale hej, rośnie dobrze! Ja bym była dobrej myśli, to dopiero począteczekTakie macie piękne HCG
Ja napiszę ale pewnie szybko będę musiała wypaść z grupy, bo mam tyci HCG.
11 dpo 4,3 13dpo 11,4... Także nie liczę na cud.
Miałam w pt wizytę u mojej gin 4t0d i wiadomo,że nic nie było widać ale na cud nie liczę..
3mam za wszystkich kciuki
reklama
NowyStart
Zaciekawiona BB
Hej, miło Cię poznaćCześć dziewczynyJa też chciałabym do Was dołączyć
U mnie termin apka i chat gpt wyliczają na 23.07, ale pewnie po wizycie u lekarza termin się skoryguje - owulacje miałam dość późno ( w 18dc). W 11 dpo beta 6,290 a wczoraj 13 dpo 36,400 więc przyrost wygląda ok , ale w poniedziałek zbadam raz jeszcze. Jestem po biochemie , poronieniu zatrzymanym (łyżeczkowanie w 10 tc ) i 1 donoszonej ciąży
Obyśmy wszystkie zostały tu do lipca
![]()
U mnie teraz jest to druga ciąża. Pierwsza była strata w 10 tc. (analogiczna sytuacja jak u Ciebie). Wszystkie mam nadzieję będziemy miały w lipcu nasze maluszki w swoich ramionach.
NowyStart
Zaciekawiona BB
Hej, fajnie że jesteś.Takie macie piękne HCG
Ja napiszę ale pewnie szybko będę musiała wypaść z grupy, bo mam tyci HCG.
11 dpo 4,3 13dpo 11,4... Także nie liczę na cud.
Miałam w pt wizytę u mojej gin 4t0d i wiadomo,że nic nie było widać ale na cud nie liczę..
3mam za wszystkich kciuki
PasiastyOgon
Moderator
Pewnie zrobię pappa, a potem zależy od wyniku czy będę robić inne testyA tak Was chciałam podpytać - robicie prenatalne z PAPPA? Decydujecie się dodatkowo na NIFTY?
Ja chcę robić prenatalne z PAPPA, ale nad NIFTY się trochę zastanawiam.![]()
Pchelka25
Fanka BB :)
My też będziemy robić , raz robiłam Sanco plus i byłam zadowolona , wynik był po 5 dniach . Moje znajome robiły i polecały panoramę - ma trochę szerszy zakres więc pewnie tym razem zdecydowałabym się na panoramę .A tak Was chciałam podpytać - robicie prenatalne z PAPPA? Decydujecie się dodatkowo na NIFTY?
Tralalala25
Fanka BB :)
ja na pewno zrobie nifty dodatkowoA tak Was chciałam podpytać - robicie prenatalne z PAPPA? Decydujecie się dodatkowo na NIFTY?
reklama
PasiastyOgon
Moderator
My jakoś nie mamy potrzeby, chyba że wynik z pappy byłby jakiś niepokojącyA zastanawiacie się ze względów finansowych czy jakichś innych?