reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Co za dzień.. siedzę pod kocykiem z kubkiem kakao i nic mi się nie chce 🤭 lenistwo na bogato dzisiaj 😁

@KiedyPytam dobra owulacja w 13-14dc? niektóre kobiety zachodzą w ciążę mając późniejszą owulację. Sama miałam tak dwa razy, w pierwszej miałam grubo po 20dc 🤷‍♀️
Twoje pęcherzyki na prawdę wyglądają dobrze na ten dc 🙂 poczekaj do środy i spróbuj pozytywnie myśleć.
Wiek to tylko liczba serio, wiesz ile kobiet rodzi w okolicach 40 lat i później? Przed staraniami robiłam u siebie w szpitalu statystykę czy moje 38 to nie za późno i z uśmiechem się zdziwiłam ile nas jest 😊

@callina @Hermeneg ojj dom to coś cudnego więc trzymam kciuki, my wprowadziliśmy się 1,5 roku temu i to mój azyl, miejsce na ziemi choć przetrwać budowę to nie lada wyczyn 😆 i jakoś tak w projekcie wyszły dwa dodatkowe pokoje, budując się nie myśleliśmy o powiększeniu jeszcze rodziny no ale jak są już te dodatkowe pokoje to czemu nie haha 😂

reklama
nie dziwię się... my mamy w projekcie jeszcze jeden pokój dziecięcy.. ale w razie co to się zmieni..
No… ja to nawet nie fantazjuje o drugim dziecku, zrobiłam dwie sypialnie gościnne na parterze 🤡. Na piętrze są trzy sypialnie. Jedna główna, nasza, jedna dla dziecka a w jednej jest graciarnia. Od kilku miesięcy przymierzam się żeby w graciarni zrobić garderobę. Ale potem nachodzą mnie myśli w stylu „mam dwa jajeczka na monitoringu a co jak będą bliźniaki i zrobię garderobę drogą na wymiar a potem będę musiała rozmontować”. I tak cyrk się kręci wkoło bo ciąży nie ma a pokoje stoją. Ten dom mnie dobija dosłownie.

Swoją drogą tak się czuję: 🤡🤹‍♀️🎡🎪 jak oglądam programy w telewizji gdy ludzie w kawalerce bez łazienki mają piątkę zdrowych dzieci, a ja przy pięciu sypialniach mam 0 dzieci. Ten dom to moja największa porażka, przestałam go w ogóle lubić. Był kupiony z myślą o założeniu rodziny i póki co służy za zbiornik na kurz, bo korzystam z sypialni, biura, kuchni i łazienki. A reszta stoi. Jeszcze jak znowu usłyszę od kogoś w rodzinie po co mi taki dom jak nie mam dzieci to usłyszcie o mnie w interwencji na Polsacie. Albo w superwizjerze.

Z calego serducha zycze Ci, zeby cos sie wyjasnilo.. a droznosc to dobry kierunek, niech zobacza co tam jest, moze da to dobry skutek i uda sie uzyskac jakies sensowne informacje ♥️
Ja tak samo, najgorsza jest ta niewiedza. Sama myslalam ze jakby wyszła niedrożność jajowodów to chociaż bym coś wiedziała. A też nic nie wiem. Więc trzymam kciuki za diagnostykę.

reklama
co ma być to będzie 🫶
dużo na głowie mam to nie ma aż tak czasu myśleć
planujemy budowę domu i już tym żyje haha chociaż do tego jeszcze dalekaaaaaa droga 😂🙈 ale pomarzyć można!
Jak pomyślę o mojej wymarzonej kuchnie.. ah! 🤞🏼🤭
Pieknie ❤️ My się wprowadziliśmy rok temu i chociaż to jeszcze nie jest ten w 100% wymarzony dom, to i tak go uwielbiam, a urządzanie i dekorowanie daje sporo radości :)

Do góry