reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Mogłam wziąć L4, ale siedzę w pracy. Na szczęście dziś sama w biurze.

Dziś chyba laczka poproszę. Mam myśli, że już na pewno się nie uda zajść w ciążę, a jeszcze wczoraj mnie zdenerwował mąż, ostatnio jest jakiś dziwny. Zaczynam się zastanawiać czy starania mają sens.
Czasami każda z nas ma takie myślenie... Ale jesteśmy na tej grupie od tego żebyś dostała laczkiem w głowę i zaczęła pozytywnie myśleć ! 😍 Wiesz co mi zawsze babcia powtarza "Miej wyjebane a będzie ci dane" haahh

reklama
Dajcie jakąś kawkę ( choć jej nie powinnam jeszcze pić bo nie minęło 24h) albo ciacho, od razu humor się poprawi. Chociaż sobie popatrzę :)

Wywalcie mnie.stąd. i tak nie ma testowania w listopadzie więc wg co ja tu robię
Ja też w listopadzie nie testuje, czekam na grudzień - chociaż z moimi długimi cyklami może się okazać że dopiero w styczniu będzie testowanie.
Testowanie czy nie, jesteśmy w etapie starań, dołki wpisane w ten czas, głowa do góry!

Ja też odkąd podjęliśmy decyzję w czerwcu że chcemy próbować miałam możliwość testowania aż raz. Bo albo bezowulacyjny, albo nie z tego jajnika owulacja i jeszcze moje 35 dyniowe cykle wszystko wydłużają. Szukam sobie innych zajęć, planuje wyjazdy weekendowe, remontuje sypialnie..

Ostatnia edycja:
Ale dziś zimno. Właśnie wróciłam z terenu, matko kochana jak zmarzłam w stopy! Za jakie grzechy mnie to spotyka? A wiem, płacą mi za to, a za te pieniądze kupię sobie testy i zapłacę za konsultacje. No tak .. ;/ dziś wyniki męża, ależ stres, oby tam było cit lepiej z ilością. Jak podniesie się ilość to w lutym. Zrobię poprawkę całości. Oby!

reklama
Hej dziewczyny , u mnie wiadomo biel, ale nie o tym .
Polecacie brać jakieś dobre drogie suplementy (mąż) czy od razu zrobić badanie nasienia a potem suplementacja? 🤔

Do góry