reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Dzień dobry, Wczoraj miałam usuwany ząb. Poszło sprawnie, choć dentystka myślała, ze uda się bez nacinania dziąsła, ale niestety. Dziś ból jest minimalny, ale za to jestem spuchnięta jak chomik.

Pchełka strasznie mi przykro :(

Ja też nie stroje domu przed świętami, oczywiście że poczekam do 1. 12... Ale kalendarz adwentowy moge przecież położyć skoro zawadza mi w szafie prawda? No a że to 48prezwntow to proszę mi wybaczyć, zajmują trochę miejsca. Więc ja system w tym roku oszukałam w ten sposób. A i odpalam świeczkę co jakiś czas z olejkiem świerkowym (bo to dobre na zatoki) ;p
Te z serduszkiem przy dniu są oznaczone dla Ciebie czy to te na "niegrzeczne" wieczory z mężem? :)
Potwierdzam - świerk jest jak ta lala na zatoki i ogólnie na samopoczucie:)

Jutro wyniki małżonka, oby tam było chociaż z 4mln... Niech cokolwiek drgnie. Ale staram się o tym nie myśleć bo to tak długo proces przed nami, że jeszcze sto razy będzie o co się martwić. A jak zajde to jeszcze muszę mieć zapas na martwienie się o dziecko ..;) a tak propos Twoich wyników, jaką masz ferrytyne? Moja dobra przyjaciółka miała problem i okazało się że ferrytyna jej tak wszytsko pierdzielila.
Kiedys badalam, ale bylo ok, a teraz dopisze do listy badan :D

Mogłam wziąć L4, ale siedzę w pracy. Na szczęście dziś sama w biurze.

Dziś chyba laczka poproszę. Mam myśli, że już na pewno się nie uda zajść w ciążę, a jeszcze wczoraj mnie zdenerwował mąż, ostatnio jest jakiś dziwny. Zaczynam się zastanawiać czy starania mają sens.

Ja dzisiaj miałam rozmowę ze skarbnikiem. Nie ma szans że mnie przesunie na inne stanowisko. "Nie pozwoli bym się cofnęła w rozwoju" 🤦 ale ja nie chcę rozwoju. Ja chcę Świętego spokoju. Ja chce cyferki a nie wydawać opinie i analizować wyroki sądowe 🥴

Dzień dobry dziewczyny, u mnie też biało i to tak konkretnie ale za oknem Oo miałam niezły szok po obudzeniu ❄️☃️ Za to z pozytywnych rzeczy, wyłapałam dziś pik i zdałam sobie sprawę że mamy szansę na prezent w Mikołaja 🥹🎅

Załączniki

• IMG_20251121_092655-01.jpeg
    IMG_20251121_092655-01.jpeg
    859,6 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Dzień dobry dziewczyny, u mnie też biało i to tak konkretnie ale za oknem Oo miałam niezły szok po obudzeniu ❄️☃️ Za to z pozytywnych rzeczy, wyłapałam dziś pik i zdałam sobie sprawę że mamy szansę na prezent w Mikołaja 🥹🎅
Takiego prezentu Ci życzę 🫂🥰
U mnie jeszcze trochę do piku, coś tam działamy także może się uda dostać prezent ale się nie nastawiam na nic bo owu jest z lewego jajnika a jajowód mam tylko po prawej także nie liczę na nic.
Dzisiaj 17 dc a miesiączka +- 3.12 także czekam co mi życie przyniesie :)

Do góry