dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
U mnie też biało na teście jak za oknemMelduję, że u mnie oślepiająca bielale temperatura po spadku nie idzie w górę także wiemy co to oznacza
Miłego dnia![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U mnie też biało na teście jak za oknemMelduję, że u mnie oślepiająca bielale temperatura po spadku nie idzie w górę także wiemy co to oznacza
Miłego dnia![]()
Te z serduszkiem przy dniu są oznaczone dla Ciebie czy to te na "niegrzeczne" wieczory z mężem?Ja też nie stroje domu przed świętami, oczywiście że poczekam do 1. 12... Ale kalendarz adwentowy moge przecież położyć skoro zawadza mi w szafie prawda? No a że to 48prezwntow to proszę mi wybaczyć, zajmują trochę miejsca. Więc ja system w tym roku oszukałam w ten sposób. A i odpalam świeczkę co jakiś czas z olejkiem świerkowym (bo to dobre na zatoki) ;p
Kiedys badalam, ale bylo ok, a teraz dopisze do listy badanJutro wyniki małżonka, oby tam było chociaż z 4mln... Niech cokolwiek drgnie. Ale staram się o tym nie myśleć bo to tak długo proces przed nami, że jeszcze sto razy będzie o co się martwić. A jak zajde to jeszcze muszę mieć zapas na martwienie się o dziecko ..a tak propos Twoich wyników, jaką masz ferrytyne? Moja dobra przyjaciółka miała problem i okazało się że ferrytyna jej tak wszytsko pierdzielila.
Takiego prezentu Ci życzęDzień dobry dziewczyny, u mnie też biało i to tak konkretnie ale za oknem Oo miałam niezły szok po obudzeniuZa to z pozytywnych rzeczy, wyłapałam dziś pik i zdałam sobie sprawę że mamy szansę na prezent w Mikołaja
![]()