Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za wcześnie jest jeszcze i też zależy pewnie od sprzętu, na tym etapie kość nosowa jest malutka. U mnie na prenatalnych (zarówno na NFZ i kilka dni później poszłam prywatnie) nie uwidoczniono tej kości nosowej, ale w późniejszych badaniach już normalnie była.Cześć dziewczyny , jestem po badaniu. Więc puls malucha 165 , CRL 36 mm co odpowiada 10+3. Lekarz powiedział że na tą chwilę wszystko wygląda dobrze i skierował mnie na prenatalne. Jednak na skierowaniu napisał nie uwidoczniono kości nosowej przez co mam ogromny stres. Rozumieć to że poprostu jej nie namierzył bo np .dziecko było odwrócone czy że jej nie ma. Nic mi nie powiedział na ten temat a ja też o tym nie wiedziałam i wyczytałam w domu.
Też mam 6Dziekuje za odpowiedź , prenatalne mi wyznaczono na 6.Października
I jak poszło ?Też mam 6![]()
Tu jest problem ze wychodzi jakis procent możliwej choroby ze względu na mój wiek-38 lat. Tak nie widać nic co by niepokoiłoI jak poszło ?![]()
HejI jak tam dziewczyny ?
Ja 20 tydzień , na prenatalnych wszystko super , wczoraj kontrola i mojego ginekologa też wszystko bardzo dobrze , odstawiamy Duphaston. Na 1 prenatalnych nieśmiało powiedział Pan doktor że chłopiec a mój lekarz wczoraj potwierdził . Mały waży 320 .Drugie prenatalne 15 grudniaHej3 trymestr, wszystko jest dobrze
Z brzuchem już coraz ciężej, zadyszka łapie
A jak u ciebie? Jak badania prenatalne? Znasz płeć?![]()
Ekstra wieściJa 20 tydzień , na prenatalnych wszystko super , wczoraj kontrola i mojego ginekologa też wszystko bardzo dobrze , odstawiamy Duphaston. Na 1 prenatalnych nieśmiało powiedział Pan doktor że chłopiec a mój lekarz wczoraj potwierdził . Mały waży 320 .Drugie prenatalne 15 grudniaPrzytyłam jak narazie 4 i pół kg , wyszła mi lekka anemia Przepisano mi magnez i żelazo .