reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było mam trochę neoparinu 40 zostało mi po ciąży jeśli ktoś był by chętny proszę o wiadomość neoparinu jest ważny do lutego 2026.

reklama
Witam dziewczyny jak sytuacja? ☺️ @Artemida90 Ty już po rozwiązaniu? Jak się czujesz?
@Ruda08 a co u Ciebie? Jeszcze w trzypaku? 😜
Tak chociaż poszło inaczej niż zakładałam. Indukcja nie poszła więc podjęłam decyzję o planowej cesarce. I tak 26.11.2025 o 10:29 przyszedł na świat Robert z wagą 3430g w 39+0. Tą cesarkę przeszłam bez traumy można powiedzieć że odczarowane zostały wspomnienia z pierwszego porodu gdzie zahaczyłam o depresję. Teraz cieszę się macierzyństwem 🥰🥰🥰

Załączniki

• IMG_4923.jpeg
    IMG_4923.jpeg
    125,9 KB · Wyświetleń: 66
Tak chociaż poszło inaczej niż zakładałam. Indukcja nie poszła więc podjęłam decyzję o planowej cesarce. I tak 26.11.2025 o 10:29 przyszedł na świat Robert z wagą 3430g w 39+0. Tą cesarkę przeszłam bez traumy można powiedzieć że odczarowane zostały wspomnienia z pierwszego porodu gdzie zahaczyłam o depresję. Teraz cieszę się macierzyństwem 🥰🥰🥰
Gratulacje ❤️

Śliczny synuś, gratuluję, myśle że fakt że byłaś na to przygotowana miał duże znaczenie, bardzo się cieszę że wszystko ok, rośnijcie zdrowo 😘

Śliczność moje gratulacje dużo zdrówka dla was

Witam dziewczyny jak sytuacja? ☺️ @Artemida90 Ty już po rozwiązaniu? Jak się czujesz?
@Ruda08 a co u Ciebie? Jeszcze w trzypaku? 😜
No cześć 👋 (piszę tą wiadomość od rana 😂)
Wczoraj miałam wywołanie porodu- przebity pęcherz. Urodziłam naturalnie, klasycznie ekspresowo. Pierwszy raz wzięłam epidural i jeszcze gnój nie zdążył zadziałać 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Także pierwszy urodził się chłopczyk a po paru minutach dziewczynka. Waga 2380 i 2450 po 46 cm. Czuję się dobrze, mięśnie mnie bolą ale poza tym jest ok. Cieszę się, że już po 🫣

Wczoraj miałam wywołanie porodu- przebity pęcherz. Urodziłam naturalnie, klasycznie ekspresowo. Pierwszy raz wzięłam epidural i jeszcze gnój nie zdążył zadziałać 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Także pierwszy urodził się chłopczyk a po paru minutach dziewczynka. Waga 2380 i 2450 po 46 cm. Czuję się dobrze, mięśnie mnie bolą ale poza tym jest ok. Cieszę się, że już po 🫣
To wspaniałe wiadomości ☺️ gratulacje i zdrowia dla Wszystkich 😘♥️

reklama
Gratulacje kochana który to tydzień że już poród szybko ta twoja ciąża zleciała 🤩🤩dużo zdrówka dla was

Do góry