reklama
Karpatka89
Fanka BB :)
Witam dziewczyny jak sytuacja?
@Artemida90 Ty już po rozwiązaniu? Jak się czujesz?
@Ruda08 a co u Ciebie? Jeszcze w trzypaku?
@Ruda08 a co u Ciebie? Jeszcze w trzypaku?
Artemida90
Tak chociaż poszło inaczej niż zakładałam. Indukcja nie poszła więc podjęłam decyzję o planowej cesarce. I tak 26.11.2025 o 10:29 przyszedł na świat Robert z wagą 3430g w 39+0. Tą cesarkę przeszłam bez traumy można powiedzieć że odczarowane zostały wspomnienia z pierwszego porodu gdzie zahaczyłam o depresję. Teraz cieszę się macierzyństwemWitam dziewczyny jak sytuacja?@Artemida90 Ty już po rozwiązaniu? Jak się czujesz?
@Ruda08 a co u Ciebie? Jeszcze w trzypaku?![]()
Załączniki
marzycielko
GratulacjeTak chociaż poszło inaczej niż zakładałam. Indukcja nie poszła więc podjęłam decyzję o planowej cesarce. I tak 26.11.2025 o 10:29 przyszedł na świat Robert z wagą 3430g w 39+0. Tą cesarkę przeszłam bez traumy można powiedzieć że odczarowane zostały wspomnienia z pierwszego porodu gdzie zahaczyłam o depresję. Teraz cieszę się macierzyństwem![]()
Karpatka89
Śliczny synuś, gratuluję, myśle że fakt że byłaś na to przygotowana miał duże znaczenie, bardzo się cieszę że wszystko ok, rośnijcie zdrowoTak chociaż poszło inaczej niż zakładałam. Indukcja nie poszła więc podjęłam decyzję o planowej cesarce. I tak 26.11.2025 o 10:29 przyszedł na świat Robert z wagą 3430g w 39+0. Tą cesarkę przeszłam bez traumy można powiedzieć że odczarowane zostały wspomnienia z pierwszego porodu gdzie zahaczyłam o depresję. Teraz cieszę się macierzyństwem![]()
Śliczność moje gratulacje dużo zdrówka dla wasTak chociaż poszło inaczej niż zakładałam. Indukcja nie poszła więc podjęłam decyzję o planowej cesarce. I tak 26.11.2025 o 10:29 przyszedł na świat Robert z wagą 3430g w 39+0. Tą cesarkę przeszłam bez traumy można powiedzieć że odczarowane zostały wspomnienia z pierwszego porodu gdzie zahaczyłam o depresję. Teraz cieszę się macierzyństwem![]()
Ruda08
No cześćWitam dziewczyny jak sytuacja?@Artemida90 Ty już po rozwiązaniu? Jak się czujesz?
@Ruda08 a co u Ciebie? Jeszcze w trzypaku?![]()
Wczoraj miałam wywołanie porodu- przebity pęcherz. Urodziłam naturalnie, klasycznie ekspresowo. Pierwszy raz wzięłam epidural i jeszcze gnój nie zdążył zadziałać
Karpatka89
To wspaniałe wiadomościNo cześć(piszę tą wiadomość od rana
)
Wczoraj miałam wywołanie porodu- przebity pęcherz. Urodziłam naturalnie, klasycznie ekspresowo. Pierwszy raz wzięłam epidural i jeszcze gnój nie zdążył zadziałać. Także pierwszy urodził się chłopczyk a po paru minutach dziewczynka. Waga 2380 i 2450 po 46 cm. Czuję się dobrze, mięśnie mnie bolą ale poza tym jest ok. Cieszę się, że już po
![]()
Ruda08
A jak u Ciebie ? Nic nie piszeszTo wspaniałe wiadomościgratulacje i zdrowia dla Wszystkich
![]()
reklama
Gratulacje kochana który to tydzień że już poród szybko ta twoja ciąża zleciałaNo cześć(piszę tą wiadomość od rana
)
Wczoraj miałam wywołanie porodu- przebity pęcherz. Urodziłam naturalnie, klasycznie ekspresowo. Pierwszy raz wzięłam epidural i jeszcze gnój nie zdążył zadziałać. Także pierwszy urodził się chłopczyk a po paru minutach dziewczynka. Waga 2380 i 2450 po 46 cm. Czuję się dobrze, mięśnie mnie bolą ale poza tym jest ok. Cieszę się, że już po
![]()
Podziel się: