reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Jakos tak mi sie zrobilo kurde przykro, w grudniu w tamtym roku zaczynalismy starania, wiecie co ja sobie wtedy myslalam no nie? Ze juz w lutym to ja bede w ciazy..
sorry za smecenie! Ale jakos przykro na sercu
Znam to uczucie 😔 My zaczęliśmy starania rok temu w listopadzie. I wtedy nie wierzyłam, że to wszystko będzie tak długo trwało 😔

Znam to uczucie 😔 My zaczęliśmy starania rok temu w listopadzie. I wtedy nie wierzyłam, że to wszystko będzie tak długo trwało 😔
Dokladnie, jak sobie przypomnę rozmowę z mężem jak podjelismy decyzje o dziecku, nigdy bym nie przypuszczala, ze tak długo to bedzie trwalo. Wrecz bylam przekonana, ze pójdzie gladko bo w końcu napewno jest wszystko super, jak to życie potrafi zweryfikowac…

Wyszlam z pracy 🥳

Ja jakoś nie przebrnęłam nawet przez pierwszy sezon, ale plotkare obejrzałam całą :) ale jednak jestem team Gilmore Girls :)

Ja nie przebrnęłam przez Kochane kłopoty, wkurza mnie ta matka 😅🤣

Dobra to teraz zajebiscie ważne pytanie...

Team Chuck czy team Nate?! 🤐🤣

Chuck 🤩

Jakos tak mi sie zrobilo kurde przykro, w grudniu w tamtym roku zaczynalismy starania, wiecie co ja sobie wtedy myslalam no nie? Ze juz w lutym to ja bede w ciazy..
sorry za smecenie! Ale jakos przykro na sercu

Przykro mi 🫂

Plotkara rozglądasz pierwszy raz czy już któryś z kolei ? 😁 Ja Plotkare kocham calym sercem i jeszcze przed pojawieniem się córki oglądałam Plotkare co roku wszystkie sezony od początku 😍

Pierwszy 🥹
Więc w moarę możliwości nie spojlerujcie 🤣

Laski sorki że tak wjechałam z dupy z tym smutkiem, ale jeszcze mam okres i wspominałam i peklam trochę

Od tego też jesteśmy 🥹

Dzień dobry dziewczyny z rana, mam pytanie do tych co używają do testowania tych pinków strumieniowych, jak z ich wystawianiem? Pytam ponieważ moja dzisiejsza kreska nadal jest jakaś słaba i w dodatku szarawa. Dzisiaj jest 14 dpo i liczyłam na porządną krechę jak testowa 🤔

reklama
Do góry