reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ale mam to samo! Pierwsze sezony pochlanialam cale na raz, nie odlaczalam, lecialo ciagiem, teraz 2 odcinki juz byly na raty..
Widzę , że nie tylko ja tak mam 🙈 nawet jakoś nie cieszyło mnie to że będzie kolejny sezon … wczoraj obejrzałam dosłownie chwilę i wyłączyłam , stwierdziłam że innym razem…😄

reklama
Dzień dobry dziewczyny z rana, mam pytanie do tych co używają do testowania tych pinków strumieniowych, jak z ich wystawianiem? Pytam ponieważ moja dzisiejsza kreska nadal jest jakaś słaba i w dodatku szarawa. Dzisiaj jest 14 dpo i liczyłam na porządną krechę jak testowa 🤔
No ja sie nie wypowiem, bo pinkow zaczęłam używać dopiero od czerwca a od tego czasu u mnie brak jakichkolwiek nawet cieni, ale i ciąży, wiec zaden ze mnie ekspert pinkowy.... musi sie wypowiedzieć ktoś kto ciążę na pinkach miał potwierdzoną.

Jakos tak mi sie zrobilo kurde przykro, w grudniu w tamtym roku zaczynalismy starania, wiecie co ja sobie wtedy myslalam no nie? Ze juz w lutym to ja bede w ciazy..
sorry za smecenie! Ale jakos przykro na sercu
Dla mnie grudzień też jest ciężki...
Od śmierci mamy, od mojej pozamacicznej z 23r (w Mikołajki powiedziałam mężowi o ciąży a w wigilię wróciłam do domu po laparo)...
Teraz też mam pochmurny nastrój , męczy mnie samą myśl o świętach i mam nadzieję,że nikt do nas nie przyjedzie w wigilię i będziemy sami z tatą (który i tak nie przesiaduje przy stole wigilijnym). Złożymy sobie życzenia,najemy się krokietów i pierogów i pójdziemy później oglądać TV i odpocząć.
Wczoraj nas zaprosiła na wigilię siostra mojego męża...nie mam ochoty z nią spędzać świąt po tym jak nas potraktowała w sierpniu,gdy miałam znowu cp...mój mąż też chce , żebyśmy spędzili ten dzień sami

No ja sie nie wypowiem, bo pinkow zaczęłam używać dopiero od czerwca a od tego czasu u mnie brak jakichkolwiek nawet cieni, ale i ciąży, wiec zaden ze mnie ekspert pinkowy.... musi sie wypowiedzieć ktoś kto ciążę na pinkach miał potwierdzoną.
Nie wiem, mi zawsze one dają jakas kreskę albo cień, mam teraz płytkowy ale chyba pożegnam się z tymi testami bo mnie zaczynają mi wkurzac

Dla mnie grudzień też jest ciężki...
Od śmierci mamy, od mojej pozamacicznej z 23r (w Mikołajki powiedziałam mężowi o ciąży a w wigilię wróciłam do domu po laparo)...
Teraz też mam pochmurny nastrój , męczy mnie samą myśl o świętach i mam nadzieję,że nikt do nas nie przyjedzie w wigilię i będziemy sami z tatą (który i tak nie przesiaduje przy stole wigilijnym). Złożymy sobie życzenia,najemy się krokietów i pierogów i pójdziemy później oglądać TV i odpocząć.
Wczoraj nas zaprosiła na wigilię siostra mojego męża...nie mam ochoty z nią spędzać świąt po tym jak nas potraktowała w sierpniu,gdy miałam znowu cp...mój mąż też chce , żebyśmy spędzili ten dzień sami
Myślę, że powinniście zrobić to co dla Was jest najlepsze, żeby jak najlepiej odpocząć w święta. Ja wychodzę z założenia, że szkoda nerwów i życia na ludzi, którzy nie życzą nam dobrze.

Dzień dobry dziewczyny z rana, mam pytanie do tych co używają do testowania tych pinków strumieniowych, jak z ich wystawianiem? Pytam ponieważ moja dzisiejsza kreska nadal jest jakaś słaba i w dodatku szarawa. Dzisiaj jest 14 dpo i liczyłam na porządną krechę jak testowa 🤔
Ja w sumie do tej pory używałam tylko pink strumieniowy, pierwszy raz w tym cyklu użyłam facelle. Pinki w mojej ocenie słabo się ogólnie wybarwiają ale Mnie mnie nie zawiodły nigdy też nie miałam jakiejś super mocnej kreski a w poprzedniej ciąży wszystko było ok.

Za mnie trzymajcie dzisiaj kciuki ,żebym dostała okres dzisiaj 😂 11 dpo test negatywny , juz czuje że jest blisko ... chciałabym dzisiaj dostać żeby w poniedzialek w pracy nie umierać ,bo czuję że ten okres to będzie baaaardzo ciężki...

reklama
Hej. Moja siostra używa tylko tych testow, zawsze dobrze się wybarwiały, ale nigdy nie robila testów wczesniej niż dzień okresu, ma duże pokłady cierpliwości 😂

Do góry