Monique321
Zaangażowana w BB
Widzę , że nie tylko ja tak mamAle mam to samo! Pierwsze sezony pochlanialam cale na raz, nie odlaczalam, lecialo ciagiem, teraz 2 odcinki juz byly na raty..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę , że nie tylko ja tak mamAle mam to samo! Pierwsze sezony pochlanialam cale na raz, nie odlaczalam, lecialo ciagiem, teraz 2 odcinki juz byly na raty..
No ja sie nie wypowiem, bo pinkow zaczęłam używać dopiero od czerwca a od tego czasu u mnie brak jakichkolwiek nawet cieni, ale i ciąży, wiec zaden ze mnie ekspert pinkowy.... musi sie wypowiedzieć ktoś kto ciążę na pinkach miał potwierdzoną.Dzień dobry dziewczyny z rana, mam pytanie do tych co używają do testowania tych pinków strumieniowych, jak z ich wystawianiem? Pytam ponieważ moja dzisiejsza kreska nadal jest jakaś słaba i w dodatku szarawa. Dzisiaj jest 14 dpo i liczyłam na porządną krechę jak testowa![]()
Dla mnie grudzień też jest ciężki...Jakos tak mi sie zrobilo kurde przykro, w grudniu w tamtym roku zaczynalismy starania, wiecie co ja sobie wtedy myslalam no nie? Ze juz w lutym to ja bede w ciazy..
sorry za smecenie! Ale jakos przykro na sercu
Nie wiem, mi zawsze one dają jakas kreskę albo cień, mam teraz płytkowy ale chyba pożegnam się z tymi testami bo mnie zaczynają mi wkurzacNo ja sie nie wypowiem, bo pinkow zaczęłam używać dopiero od czerwca a od tego czasu u mnie brak jakichkolwiek nawet cieni, ale i ciąży, wiec zaden ze mnie ekspert pinkowy.... musi sie wypowiedzieć ktoś kto ciążę na pinkach miał potwierdzoną.
Myślę, że powinniście zrobić to co dla Was jest najlepsze, żeby jak najlepiej odpocząć w święta. Ja wychodzę z założenia, że szkoda nerwów i życia na ludzi, którzy nie życzą nam dobrze.Dla mnie grudzień też jest ciężki...
Od śmierci mamy, od mojej pozamacicznej z 23r (w Mikołajki powiedziałam mężowi o ciąży a w wigilię wróciłam do domu po laparo)...
Teraz też mam pochmurny nastrój , męczy mnie samą myśl o świętach i mam nadzieję,że nikt do nas nie przyjedzie w wigilię i będziemy sami z tatą (który i tak nie przesiaduje przy stole wigilijnym). Złożymy sobie życzenia,najemy się krokietów i pierogów i pójdziemy później oglądać TV i odpocząć.
Wczoraj nas zaprosiła na wigilię siostra mojego męża...nie mam ochoty z nią spędzać świąt po tym jak nas potraktowała w sierpniu,gdy miałam znowu cp...mój mąż też chce , żebyśmy spędzili ten dzień sami
Ja w sumie do tej pory używałam tylko pink strumieniowy, pierwszy raz w tym cyklu użyłam facelle. Pinki w mojej ocenie słabo się ogólnie wybarwiają ale Mnie mnie nie zawiodły nigdy też nie miałam jakiejś super mocnej kreski a w poprzedniej ciąży wszystko było ok.Dzień dobry dziewczyny z rana, mam pytanie do tych co używają do testowania tych pinków strumieniowych, jak z ich wystawianiem? Pytam ponieważ moja dzisiejsza kreska nadal jest jakaś słaba i w dodatku szarawa. Dzisiaj jest 14 dpo i liczyłam na porządną krechę jak testowa![]()
Oczywiscie ze ChuckDobra to teraz zajebiscie ważne pytanie...
Team Chuck czy team Nate?!![]()
Ale czad! Wszystko jeszcze przed Toba!!Pierwszy
Więc w moarę możliwości nie spojlerujcie![]()
Hej. Moja siostra używa tylko tych testow, zawsze dobrze się wybarwiały, ale nigdy nie robila testów wczesniej niż dzień okresu, ma duże pokłady cierpliwościDzień dobry dziewczyny z rana, mam pytanie do tych co używają do testowania tych pinków strumieniowych, jak z ich wystawianiem? Pytam ponieważ moja dzisiejsza kreska nadal jest jakaś słaba i w dodatku szarawa. Dzisiaj jest 14 dpo i liczyłam na porządną krechę jak testowa![]()