Angiee
Fanka BB :)
Kurczę, no widać cień. Co to za test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę, no widać cień. Co to za test?
Pink strumieniowy, rozebrany. Zaraz zrobię płytkowy tylko kilka kropel sikow się mi nazbieraKurczę, no widać cień. Co to za test?
Coś widać ale chyba testowa
Tak właśnie myślałam, że pink. Powiem tak - jak się je rozbierze, to na nich często coś widać, aczkolwiek u Ciebie ten test chyba jeszcze nie jest do końca wyschnięty? Bo jeśli ta kreska wyszła o czasie, to jest obiecującaPink strumieniowy, rozebrany. Zaraz zrobię płytkowy tylko kilka kropel sikow się mi nazbieraw końcu zaszalłam i zamówiłam 14 testów to se można pozwolić
Ja widzę
Stałam i patrzyłam jak się pokazuje od razuTak właśnie myślałam, że pink. Powiem tak - jak się je rozbierze, to na nich często coś widać, aczkolwiek u Ciebie ten test chyba jeszcze nie jest do końca wyschnięty? Bo jeśli ta kreska wyszła o czasie, to jest obiecująca![]()
Toć jestZróbcie to za mnie bo nie umiem![]()
Ale okresowe? Czy może implantacyjne?Ja jestem 5 dzień po zastrzyku i bóle okresowe jak ta lala. Ciągnie podbrzusze aż do nóg. Brałam aż nospe. Może i lepiej że dostanę okres poniedziałek wtorek, wypłacze się w domu. Lepiej tak niż dostać w wigilię