reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Można mi wpisać @ ... ja juz w pracy , u nas tez wszyscy chorzy ... nie wiem czy godzinę dzisiaj spałam . Gorączka 40 ' , wymioty wczoraj przeszły, ale mnie za to dzisiaj cos stoi na zoladku i nie wiem czy się nie zacznie u mnie teraz . Oby nie... dzisiaj mam uroczysty awans w pracy i głupio by bylo jakbym tam zaczęła haftować😂 a od jutra przechodzę na inny oddział i nie chciałabym zacząć na l4 🫩
To by dopiero była historia 🤣 dużo zdrowka 🧡

reklama
Hej dziewczyny:)
U mnie weekend nie był tak owocny jak myślałam - chorobsko z przedszkola na pokładzie, mokry duszący kaszel,katar, stan zapalny w oczku.

W dzień piku było działane także zobaczymy czy skutecznie - nie liczę na nic 🤷🏼‍♀️

Zacznę dzisiaj już gotować na święta część rzeczy i jutro.
W międzyczasie bieżące porządki,pranie i prasowanie,którego nienawidzę i nie potrafię 🫣

Moja siostra prawie sobie nogę złamała/skręciła wczoraj rano - teraz ze spuchniętą kostką chodzić musi,była na sor.

Orzeszki (ciasteczka) wczoraj robiliśmy z ciocią męża - chyba muszę kupić sobie opiekacz do nich:)

Mąż jutro ma ostatni dzień pracy i później będzie miał 2 tyg urlopu także wysłuchajcie wiadomości z Kaszub - jeżeli jakaś żona udusi męża - to będę to ja 😂😂😂😂

U mnie biało, jak narazie. Oczywscie do piątym kątem coś widzę ale ja zawsze coś widzę. Ale dziś zaspałam. Ooooo matko kochana, śniadanie i makijaż w 3minuty, łącznie z myciem zębów. Nie pytajcie ale wyglądało to komicznie.

Załączniki

• IMG_20251222_072840028.jpg
    IMG_20251222_072840028.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 108
U mnie biało, jak narazie. Oczywscie do piątym kątem coś widzę ale ja zawsze coś widzę. Ale dziś zaspałam. Ooooo matko kochana, śniadanie i makijaż w 3minuty, łącznie z myciem zębów. Nie pytajcie ale wyglądało to komicznie.
Czasami się zdarzają takie akcje i zastanawiasz się czy zjeść śniadanie w biegu czy uprasować bluzkę, bo na obie rzeczy nie starczy czasu 😆
Czyli jutro powtórka z testowania 😄 wydaje mi się że na tym dolnym coś jest, a może jakość zdjęcia przekłamuje 🤔 trzymamy kciuki jutro

Czasami się zdarzają takie akcje i zastanawiasz się czy zjeść śniadanie w biegu czy uprasować bluzkę, bo na obie rzeczy nie starczy czasu 😆
Czyli jutro powtórka z testowania 😄 wydaje mi się że na tym dolnym coś jest, a może jakość zdjęcia przekłamuje 🤔 trzymamy kciuki jutro
Dzieki kochana, oczywiście, że jutro podwórka, do końca wierzę w ten cykl i wykręce go do ostatniego dnia. Właśnie na tym dolnym też coś widzę ale fakt, że tak delikatnie, że to może być tylko artefakt. Nie zmienia to faktu, że oczywscie zrobiłam sobie jakąś tam nadzieję i będę się jej trzymała, następny cykl przecież też istnieje więc nie ma co się załamywać bo kazdy cykl jestem bliżej celu!!!!;)

Hej dziewczyny:)
U mnie weekend nie był tak owocny jak myślałam - chorobsko z przedszkola na pokładzie, mokry duszący kaszel,katar, stan zapalny w oczku.

W dzień piku było działane także zobaczymy czy skutecznie - nie liczę na nic 🤷🏼‍♀️

Zacznę dzisiaj już gotować na święta część rzeczy i jutro.
W międzyczasie bieżące porządki,pranie i prasowanie,którego nienawidzę i nie potrafię 🫣

Moja siostra prawie sobie nogę złamała/skręciła wczoraj rano - teraz ze spuchniętą kostką chodzić musi,była na sor.

Orzeszki (ciasteczka) wczoraj robiliśmy z ciocią męża - chyba muszę kupić sobie opiekacz do nich:)

Mąż jutro ma ostatni dzień pracy i później będzie miał 2 tyg urlopu także wysłuchajcie wiadomości z Kaszub - jeżeli jakaś żona udusi męża - to będę to ja 😂😂😂😂
Myślę, że nie Ty jedna byś pasowała do takich wiadomości 🤣

Dobry! Wczoraj wieczorem weszlo mi jeszcze na zatoki, czyli 3 tyg z glowy… pewnie przy chorobie nie ma szans nie? W sensie zarodek nie bedzie myslal o zagniezdzeniu tylko ewakuacji..

@niecierpliwamatka ja widze delikatnie na obu, do dosikania :D
Tak zrobię. A ja na Twoim miejscu nie traciłabym nadziei nie w takich warunkach ciążę się zdarzały. Koleżanka miała covid i zaszła w zdrowa ciążę.

reklama
Cześć dziewczyny z kawusią w ręku ☕😊
Dzisiaj sprzątanie, jutro gotowanie także będzie mnie mniej ale cały czas podczytuję 😁

Ja od 3 dni mam w nocy taki dyskomfort miednicy, że nie mogę sobie miejsca znaleźć. Wczoraj temperatura skoczyła, dzisiaj się utrzymuje więc zobaczymy ale nie robię sobie większych nadziei bo wychodzi jak zawsze 😅

@Hermeneg @dzika_wiśnia1995 rozumiem Was dziewczyny bo też miałam przerwę. Trzymajcie się ciepło, wpadajcie jak będziecie miały ochotę i wróćcie jak będziecie gotowe 😘😘

Ostatnia edycja:
Do góry