reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Dzień dobry, za cholerę nie mogę spac, zgaga z nerwów jak stąd do.... Ja coś tam widzę i to są absolutnie świeżo wysikane testy z co najciekawsze ten mocniej wybarwiony to 20, pozostałe to 10. Dziś 10dpo. Nie zdarze się dziś urwać na bete. Myślicie, że 3 testy mogą na raz oszukiwać?
Krechy jak nic ! Nie ma opcji oszustwa !! Juhuuuu

reklama
Dzień dobry, za cholerę nie mogę spac, zgaga z nerwów jak stąd do.... Ja coś tam widzę i to są absolutnie świeżo wysikane testy z co najciekawsze ten mocniej wybarwiony to 20, pozostałe to 10. Dziś 10dpo. Nie zdarze się dziś urwać na bete. Myślicie, że 3 testy mogą na raz oszukiwać?
Nie oszukują, pozytywy jak nic 🤩

Kurcze, coś jest na rzeczy 😁

Cześć 🙂
Dzisiaj coś średnio spałam, nocne poty, ból miednicy no fantastycznie poprostu, a dzisiaj pełno roboty i dyżur nocny 🫣🫣

@niecierpliwamatka jakieś duszki widać ale jaja 😁 nie masz jak skoczyć na betę? Ten miesiąc na prawdę jest magiczny 😍

@Patii26 powtarzałaś test? 😊

Cześć 🙂
Dzisiaj coś średnio spałam, nocne poty, ból miednicy no fantastycznie poprostu, a dzisiaj pełno roboty i dyżur nocny 🫣🫣

@niecierpliwamatka jakieś duszki widać ale jaja 😁 nie masz jak skoczyć na betę? Ten miesiąc na prawdę jest magiczny 😍

@Patii26 powtarzałaś test? 😊
Nie dość że pracuje od 7 i mam do laboratorium 20km, to jeszcze zamknięte dziś bo święta. I ch... Następne już 40km od mojej pracy to coraz trudniej niezauważalnie uciec na chwilę, więc niestety... Trudno poczekam, i będę sikać obserwując kreskę. Boje się jak diabli no straszyli nas wszystkim, że sami nie damy radę ale coz, jednak święta to magiczny czas. Pójdę na będę po świętach, może się uda pon i środa... To już będzie po terminie miesiączki;)

Widzimy 🥰🥰
To musi być to ✊✊
Spróbuj ogarnać bete 😀

Nie dość że pracuje od 7 i mam do laboratorium 20km, to jeszcze zamknięte dziś bo święta. I ch... Następne już 40km od mojej pracy to coraz trudniej niezauważalnie uciec na chwilę, więc niestety... Trudno poczekam, i będę sikać obserwując kreskę. Boje się jak diabli no straszyli nas wszystkim, że sami nie damy radę ale coz, jednak święta to magiczny czas. Pójdę na będę po świętach, może się uda pon i środa... To już będzie po terminie miesiączki;)
Dziś już zamknięte?

reklama
Do góry