Chilove
Aktywna w BB
Dzięki za czujność@Bandytka cos tam sie pomieszalo na pierwszej stronie bo serduszka maja @Chilove i @Passtelova
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za czujność@Bandytka cos tam sie pomieszalo na pierwszej stronie bo serduszka maja @Chilove i @Passtelova
W niedzielę bolał mnie cały dzień brzuch, ale może to było z nerwów. Czułam się jak na okres. Ale jak pobrałam teraz trochę dłużej progesteron, to brzuch już nie dokucza. Dzisiaj zadzwonię do prowadzącego, zobaczymy co powieLekarzem nie jestem, ale pamiętam właśnie z mojej poprzedniej ciąży, że ginekolog tłumaczyła mi, że ten wzrost może się spowolnić. Przykro mi z powodu plamienia, odczuwasz przy tym takiej bóle? (Oczywiście nie odpowiadaj, jeśli to zbyt prywatne dla Ciebie pytanie)
Ja ostatni dzień pracy dziś a później urlop do 2.01Dzień dobrykto już urlopuje jak ja?
Rano idę na targ, po ostatnie zakupy, później paznokcie i pakowanie prezentów. Już jestem zmęczona na samą myśl
![]()
ooo co za informacjeU mnie też jest serduszko, potwierdzone wizytą 17.12.
CześćCześć dziewczyny! Termin 22.08.2026. Na pokładzie tylko mąż i![]()
Ja mam następną 9.01, ale muszę jeszcze ogarnąć termin na NFZ i umówić się już na prenatalne, bo może być potem problem z terminami.Kolejną wizytę mam:
7.01 - prywatnie (kolejna, musimy sprawdzić czy po stymulacji jajniki się trochę "wyciszyły")
8.01 - NFZ (po raz pierwszy)