reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
A dziewczyny powiedzcie czy Duphaston może powodować taka ciężkość macicy? Lekkie skurcze? Czuje tak od kilku dni ale w tym cyklu od 3 dpo biorę dupka i tak nie wiem co myślec 🤔

Dzień dobry 🎄
Widzę, że sporo chorowitków. U nas też święta spędzone w domu, z bostonką i rsv 😵‍💫 Powoli z tego wychodzimy, chociaż nadal jest ciężko. Oczywiście przez to nie liczę na jakąkolwiek ciążę 🙃 Mimo że starania są, to jednak do tej pory nie miałam piku na teście, a dziś już 15dc. Miałam stymulację, więc do tej pory ten pęcherzyk powinien już raczej pęknąć... No zobaczymy jeszcze jutro, ale raczej lipa ;/ ehh rok temu było to samo, cały sezon jesienno-zimowy ktoś był chory, więc to kilka miesięcy praktycznie bez starań. Przykro mi, ale co zrobić 🤷‍♀️
@Hermeneg cieszę się, że wróciłaś 😊

Dzień dobry 🎄
Widzę, że sporo chorowitków. U nas też święta spędzone w domu, z bostonką i rsv 😵‍💫 Powoli z tego wychodzimy, chociaż nadal jest ciężko. Oczywiście przez to nie liczę na jakąkolwiek ciążę 🙃 Mimo że starania są, to jednak do tej pory nie miałam piku na teście, a dziś już 15dc. Miałam stymulację, więc do tej pory ten pęcherzyk powinien już raczej pęknąć... No zobaczymy jeszcze jutro, ale raczej lipa ;/ ehh rok temu było to samo, cały sezon jesienno-zimowy ktoś był chory, więc to kilka miesięcy praktycznie bez starań. Przykro mi, ale co zrobić 🤷‍♀️
Zdrówka! ❤️🎄

Zdrówka dla wszystkich chorowitkow ❤️my od jakichś 4lat każde święta byliśmy chorzy, w te jakoś się uchowaliśmy, także cud (odpukać) 🫣Jeszcze do końca grudnia chwilka ale mam nadzieję że na urlopie bez pracy/przedszkola to już przetrwamy 🤞🏻

A jak już jesteście przy suplach dla mężczyzn, macie może coś sprawdzonego dla panów? Bo w sumie póki co mój mąż nie brał póki nie mieliśmy jakichś szerszych badań, mówi że mogę mu też coś kupić 🙈

reklama
Dzień dobry 🎄
Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie - u mnie 14 dc, testy owulacyjne praktycznie białe, dzisiaj już się zafiksowałam, że na pewno coś nie tak i pojechałam do szpitala na USG 😅 uchowały mi się dwa z trzech pęcherzyków, oba po 23mm ale nie wyglądają jakby miały zamiar narazie pękać 🥲

Do góry