Cukierkowa26
Fanka BB :)
Hej
Poproszę o wpisanie na 14.01
Poproszę o wpisanie na 14.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O proszę, fajnie ze nie jestem sama blisko 40A faktyczniedzięki
Widzę, że jesteś mój rocznik![]()
Ej ja tez 1987, jest nas tu kilkaO proszę, fajnie ze nie jestem sama blisko 40mam nadzieję że się wyrobie przed tą zacna liczba
cały czas mam w głowie jak to ciężko będzie zarywać noce w tym wieku
![]()
To musi być toBTW właśnie sprawdzając apke zdałam sobie sprawę że 13.01 wypada mi owulacja a to będzie 18 rocznica jak jesteśmy razem z moim mężemno musi wtedy zaskoczyć, nie ma innej opcji
![]()
Oj tam, damy radęO proszę, fajnie ze nie jestem sama blisko 40mam nadzieję że się wyrobie przed tą zacna liczba
cały czas mam w głowie jak to ciężko będzie zarywać noce w tym wieku
![]()
Bede sie trzymac twojego optymizmu, w końcu jesteś tu styczniowa szefowaTo musi być tomoże będziemy razem testować
Oj tam, damy radęnasz wiek to statystycznie młody nadal na dziecko więc nie ma się czym przejmować
@marietta2112 oo nawet nie wiedziałam, że też jesteś ten sam rocznik![]()
Będą 4 kreski@Cukierkowa26 znowu blizniaczka testowa, wyczuwam w powietrzu, ze dubelek nam sie trafi![]()