reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

reklama
Ja zapisałam się co prawda na 31.12, ale myślę, ze bardziej realnym byłoby testować gdzieś 3.01 (tak, jak pisałam nie wiem kiedy byla owu, a okres powinien byc 6.01), także zapisz proszę i mnie na początek kolejnego wątku. Jeśli nie wyjdzie to po okresie zdążę zatestowac drugi raz pod koniec stycznia.

BTW właśnie sprawdzając apke zdałam sobie sprawę że 13.01 wypada mi owulacja a to będzie 18 rocznica jak jesteśmy razem z moim mężem 🥹 no musi wtedy zaskoczyć, nie ma innej opcji ❤️
To musi być to ❤️ może będziemy razem testować 😁

O proszę, fajnie ze nie jestem sama blisko 40 :) mam nadzieję że się wyrobie przed tą zacna liczba ;) cały czas mam w głowie jak to ciężko będzie zarywać noce w tym wieku 😂😂
Oj tam, damy radę 😁 nasz wiek to statystycznie młody nadal na dziecko więc nie ma się czym przejmować 😊

@marietta2112 oo nawet nie wiedziałam, że też jesteś ten sam rocznik 🙂

reklama
Do góry