Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A czy moglabys mi go kupic i przeslac, oczywiscie kase wykładam, tylko ile by kosztowała przesyłka??
Ja też bym się pisała;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy moglabys mi go kupic i przeslac, oczywiscie kase wykładam, tylko ile by kosztowała przesyłka??
YOKA jakąś dziwną masz normęLaseczki po glukozie napiszcie mi prosze wasze wyniki (po 50mg) bo ja nie mam norm. Moze macie jakas stronke z normami?
Jestem juz po konsultacji z ginem w sprawie mojej wysypki i okazuje się że najprawdopodobniej mam uczulenie na jakąś witaminę.....muszę koniecznie wszystko odstawić...Feminatal,leki,maści,balsamy,kremy...kompletnie wszystko ponieważ takich wysypek nie powinno się natłuszczać....jeśli po 10 dniach nie zejdzie to zrobić badania na bilirubinę i fostafazę alkaiczną(cokolwiek to jest)...i zobaczymy co dalej...do tej pory zadrapię się na śmierć...:-(