reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqa wiesz,że o tym myślałam....ale zapomniałam gina o to spytać....spróbuję dziś na jakimś małym odcinku skóry tam gdzie jest wysypka i zobaczę jaka będzie reakcja...:-)

reklama
Narazie dostałam UROSEPT 2x dziennie no i jak tylko mnie zaboli brzuch to mam wskakiwac do wyrka i brac NO-SPĘ.
ja też dostałam urosept ale to na nerkę - bo jeśli mnie bolała to od tego że mocz zalegał w nerce
i dają to profilaktycznie aby sie nic nie rozwineło
bo badania wyszły mi ok.

a powiedźcie mi - jakie macie pępki?:-)

kiedys wydawało mi się ze te wszystkie przesądy ciążowe jednak mają jakieś odniesienie i się sprawdzaja a tu okazuję się - że niekoniecznie

wklęsłe czy wypukłe? hahahaha

witajcie

kokusia gratuluje córci

zwarjuje z tym moim mężem, już myślałam że mamy wybrane imię dla naszej Niuni - Judyta- ale mój M. wyczytał gdzieś w internecie że jest to imie pochodzenia żydowskiego i stwierdził że nie da córce żydowskiego imienia:dry:, niewytrzymam z tymi jego wymysłami

kokusia31 gratuluje córeczki...

Witajcie wszystkie... ja mam bardzo dobry humorek... mam dzisaj wizyte w szpitalu - ostatnia w IRL... wiec bedzie to tylko formalnosc ale swoje bede musiala wyczekac, lepsze to niz isc do pracy... moze jakies spioszki kupie.

Z tym pepkiem to ja mam wciąż wklęsły... ale brzuszek jeszcze w miare nie duzy więc może dlatego... zobaczymy jak będzie dalej... Arlets powiedz mi o co chodzi z tym pępkiem?!:nerd:

tak ostanio jak się ważyłam to jestem już 10 kg na plusie... ale po mnie to wcale nie widać bo jestem wysoka., więć sie nie martwie :) (tylko już zastanawiam się nad jakąś siłownią albo basenem po porodzie... hihihihi jak mi czasu starczy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

ok mykam

Dzień dobry wtorkowo. Właśnie udało mi sie nadrobic zaległości w czytaniu Was.Uf jak to dobrze juz byc w domku i z Wami.
Z tego co mi narazie powiedzieli to moje dolegliwości były związane z jakąś bakterią w moczu ale jaką to będę wiedziała dopiero jak odbiorę wynik posiewu w przyszłym tygodniu.
Narazie dostałam UROSEPT 2x dziennie i MACMIROR500 no i jak tylko mnie zaboli brzuch to mam wskakiwac do wyrka i brac NO-SPĘ.

A no i wkońcu wiem że będę miała drugą dziewczynkę. Więc teraz trwa debata nad imieniem bo nagle wszystkie propozycje przestały sie mojemu mężowi podobac.

GRATULACJE Córeczki :tak:

A dzisiaj znowu gorąco..:baffled: Jemy śniadanko ale coś mnie żołądek boli:-(
Ale wczoraj w nocy wypoczęłammmmm ...;-)

Aha pępek mam wypukły.

A ja mam pępek wklęsły.

Ja mam na plusie 4 kg, może i nie duzo ale mam takie "otłuszczone" nogi :baffled:, chociaż mój luby mówi ze mi się wydaję :dry:

Dzięki dziewczyny.
Ja mam jeszcze wklęsły pępek ale juz taki prawie płaski więc to tylko kwestia czasu kiedy sie uwypukli.
Co do przytycia to ja mam dopiero 4kg na plusie i bardzo się z tego cieszę bo potem będzie mniej do zrzucenia. Chociaż z tymi moimi nadprogramowymi sprzed cięży to i tak będzie dużo ale juz sobie postanowiłam że napewno sobie poradzę i mam zamiar wyglądac tak jak kiedys jeszcze przed ślubem.
U nas tez dzisiaj gorąco ale na szczęście jest trochę wiatru więc da się wyżyc a poza tym sto razy bardziej wolę ten gorąc niż szpitalne łóżko. Postanowiłam sobie że wrócę tam najwcześniej koło Mikołajek-mam nadzieje że moja córcia mi w tym pomoże i uda nam się wytrwac w postanowieniu.

reklama
Do góry