Nie dostałam, nie należy mi sięA pobierasz zasiłek wychowawczy podczas tej pracy ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dostałam, nie należy mi sięA pobierasz zasiłek wychowawczy podczas tej pracy ?
Dużo moich koleżanek tak pracuje, jedne w domu inne poza domem i są na wychowawczym i zasiłek pobierają. Ale one dużo mniej zarabiają, mi płaci firma z funduszy unijnych, taka wypłate jak w uni mają. Mniej nie mogą bo dopłty stracą.jagna no to super.Mam nadzieje ze mnie nikt dzis juz nie nawiedzi
Tak niestety jest w naszym państwie, że zamiast ułatwiać, to utrudniają. Biurokracja i tyleNie dostałam, nie należy mi się. Zadużo zarabialiśmy w zeszłym roku.
Sorki że tak wypytuję, nie odbierz tego za wścibstwoDużo moich koleżanek tak pracuje, jedne w domu inne poza domem i są na wychowawczym i zasiłek pobierają.
Mówią, że pobierają zasiłek wychowawczy, ale może pomylił im się z rodzinnymSorki że tak wypytuję, nie odbierz tego za wścibstwo, ale wiem, że nie można pracować i pobierać zasiłku wychowawczego, no chyba, że piszesz o zasiłku rodzinnym.
Nie wydaje mi sięMówią, że pobierają zasiłek wychowawczy, ale może pomylił im się z rodzinnym, tak też bywa. Chociaż, część z nich może pobierać wychowawczy i pracować na umowe zlecenie, a ich dochody nie przekroczą tych "magicznych";-)504 zł miesięcznie na członka rodziny.