Czesc Dziewczyny:-)
Przedewszystkim rowniez chcialbym dolaczyc sie do zyczen dla MARZENIX
Kochajcie się, ale nie róbcie z miłości kajdanów. Niech miłość będzie jak poruszający się ocean pomiędzy brzegami waszych dusz. Wypełniajcie nawzajem swoje filiżanki, ale nie pijcie z tej samej. Dajcie sobie swojego chleba, ale nie jedzcie z tego samego bochenka. Śpiewajcie i tańczcie razem, cieszcie się,ale pozwólcie sobie być osobno. jak struny lutni, które są osobno, to jednak dźwięczą razem do tej samej muzyki. Dajcie sobie serca, ale nie do przechowania. Stójcie razem, a jednak nie za blisko. Jak kolumny świątyni, które podpierają ten sam strop, a jednak stoją osobno. I jak dąb i cyprys nie rosną w swoich cieniach...
Ale sie tu u was dzieje ostatnio, troche sie opuscilam z przegladaniem BB
Nenius, Marzenix,Eve84 ale fajne zdejcia, fajnie wygladacie

zycze wam milego wyjazdu, udanego wesela i duzo cierliwosci do nauki w weekend
Kingus- trzymam kciuki
Rudka ale ten twoj Radzio piekny jest
Tikanis-Ciesze sie ze wszystko ok i zycze powodzenia w starankach.
Butterfly- ja tez ostatnio nie zagladam za czesto bo w sumie do testowanka jeszcze 4 dni...trzymam kciuki zeby @ nie przyszla

mam nadzieje ze nikogo nie pominelam - tak duzo sie was zrobilo
Ja musze sie przyznac ze zostalo mi juz kilka dni do @ ale nie bola mnie piersi, i czytalam ze pierwszym objawem ciazy, jest podwyzszenie sie temperatury ciala...i co??? od 3 dni moja temperatuta : 37.1

Nie chce sie nakrecac za bardzo....czekam cierliwie na @ zeby pozniej rozpaczy nie bylo.
Buziaki dla was:*:*:*:*