reklama
Ale śmiesznie wyglądaa włoski jej rosną niesamowicie szybko
![]()
To fakt
:-) i na nocniczku niesamowita, taka zamyslona hihihiKasiad Oli nie nosi juz pampersow??
Nie nosiKasiad Oli nie nosi juz pampersow??
zakładam jej tylko do spania, choć nawet w czasie snu rzadko się zsiusia 
Dzięki, ale te rozwiane włoski to efekt po nocyprzeslicznie wyglada w tych rozwianych wloskach (ma juz je bardzo dlugie)![]()
, zdjęcie zrobiłam parę minut po wstaniu, Oli jest jeszcze nieuczesana i w piżamce
To nie zamyślenie, tylko mina niezadowolenia, bo kazałam jej chwilę posiedzieć spokojnie, żeby zrobić zdjęcie, normalnie Oli na nocniku siedzi chwilę, zrobi swoje i zmyka, nie lubi na nim przesiadywać, nawet kupę robi błyskawicznieTo fakt:-) i na nocniczku niesamowita, taka zamyslona hihihi

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Madra Oli zrobi swoje i koniecTo nie zamyślenie, tylko mina niezadowolenia, bo kazałam jej chwilę posiedzieć spokojnie, żeby zrobić zdjęcie, normalnie Oli na nocniku siedzi chwilę, zrobi swoje i zmyka, nie lubi na nim przesiadywać, nawet kupę robi błyskawicznie![]()

Wczoraj przeglądałam stare zdjęcia dzieciaków i zastanawiałam się do kogo Oliwka jest najbardziej podobna. I wydaje mi się, że chyba do Pauliny... A Wy jak sądzicie 
To moja starsza trójka w 1997r:

A to są moje dzieciaki w mniej więcej tym samym wieku:
Damian ma tu rok i 4 miesiące
Paulina - rok i 9 miesięcy
Patryk - rok i 7 miesięcy
Oliwka - prawie rok i 7 miesięcy

To moja starsza trójka w 1997r:

A to są moje dzieciaki w mniej więcej tym samym wieku:
Damian ma tu rok i 4 miesiące
Paulina - rok i 9 miesięcy
Patryk - rok i 7 miesięcy
Oliwka - prawie rok i 7 miesięcy