reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

A co do jedzenia to ja jeszcze robię prócz tych smakołyków co opisałyście ( sałatki itp.) naleśniki z mięsnym farszem, jajeczko owinięte w szynce i galat

reklama
Justynka my robimy jak będzie ciepło i bez deszczu impreze częściowo w domu i częściowo na dworze. Przemyślałam wszystko i jakbym tak wyniosła torta na dwór zaraz byłoby pełno os i pszczół wokoło. Tak więc imprezka zacznie się w domu kawą herbatką, soczkami dla dzieci i tortem, ciastami i ogólnie słodkościami, a później wybyjemy na dwór gdzie planujemy zrobić grilla tzn kiełbaski, kurczaczek i inne smakowite mięska. Mam ochotę na pieczonego ziemniaka w popiole :) mmmm to sobie zrobię.

kasiu, jadlam w sobote i musze zorbic u nas ziemniaki grillowane. pyszne, PRAWIE jak z ogniska. zawija sie obrane i lekoo posolone ziemniaki i kawlake mieska (uwazam, ze najlepiej soczysty boczek) w folie. tylko trzeba sporo czasu, zeby sie staly miekkie

kasiu, jadlam w sobote i musze zorbic u nas ziemniaki grillowane. pyszne, PRAWIE jak z ogniska. zawija sie obrane i lekoo posolone ziemniaki i kawlake mieska (uwazam, ze najlepiej soczysty boczek) w folie. tylko trzeba sporo czasu, zeby sie staly miekkie
Dlatego ja zawsze gotuję ziemniaki w mundurkach a później przekładam do foli albo rozcinam na połowę (ugotowane) i kładę na grilla opiekam z dwóch stron i też są pyszne (czasami posypuję przyprawą do ziemniaków) i koniecznie sos "zaziki " mniam mniam

Dlatego ja zawsze gotuję ziemniaki w mundurkach a później przekładam do foli albo rozcinam na połowę (ugotowane) i kładę na grilla opiekam z dwóch stron i też są pyszne (czasami posypuję przyprawą do ziemniaków) i koniecznie sos "zaziki " mniam mniam

hhhmm, jeszcze lepszy pomysl:tak:

dziewczyny, kiedys ktoras z was (chyba carioca) pisala o takiej pamiatce dla dziecka na 1roczek. mozecie jescze raz dac namiary na allegro, albo chocia podac nazwe tego czegos?

nie Monia, nie o ksiazke. jesli dobrze zapamietalam, to bylo to takie cos jak pamiatka do chrztu, gdzie mozna opisac roczek zycia dziecka, wkleic zdjecia. chyba, ze cos mi sie pomerdalo

reklama
Do góry