reklama
hehe dobre. Pobiłas chyba nawet leniwcaAga to już kazda z nas by chciała miec poród za sobą. Ja też sie szybko meczę i coraz więcej spraw olewam. Od godziny wykładam pranie z pralki;-)
A ja kurde moge góry przenosic. Tylko ze boje sie ze tymi bólami i aktywnoscia tylko niepotrzebnie sobie biedy naklepie. Ja juz chce miec choc 36 tydz. Wtedy bede miala wsio w tyłku bo jakby co smerf juz bedzie mógł bezpiecznie sie urodzic

ppatqa
Październikowe mamy'08
blond dobra decyzja
czarna miałaś odpczywac
, a M się nie przejmuj bo może jest w ciązy:-)
kaka nieżle z tym praniem
motylku uważaj na siebie
wanilia dobrze ze juz naprawiłaś
A ja dzisiaj dostałam jakiegos kopa, porobiłam porzadek w szufladach w łazience, w sypialni, czas zrobić miejsce dla Kamilka. I tak w lazience mam jedna szuflade wolną z trzech, i w sypialni tez doszła szuflada. Bylismy na obiadku u teściów, potem stajnia, przydałby sie jakiś spacer ale mi się juz nie chce.
czarna miałaś odpczywac

kaka nieżle z tym praniem
motylku uważaj na siebie
wanilia dobrze ze juz naprawiłaś
A ja dzisiaj dostałam jakiegos kopa, porobiłam porzadek w szufladach w łazience, w sypialni, czas zrobić miejsce dla Kamilka. I tak w lazience mam jedna szuflade wolną z trzech, i w sypialni tez doszła szuflada. Bylismy na obiadku u teściów, potem stajnia, przydałby sie jakiś spacer ale mi się juz nie chce.
A
agamir
Gość
Witam Was serdecznie dziewczyny. Lezałam w szpitalu bo spadłam ze schodów i trzymali mnie kilka dni na opserwacji i wrociłam do domku . Po dwoch dniach dostałam skurczy i plamienia i zabrali mnie na dłuzej. Teraz juz ponoc oki i jesli dostane skurczy to bede juz rodzic bo lekarz powiedzial ze malutki powinien dac sobie rade wazy 2 kg wiec nnie bedzie kłopotow. Zostało nam oficielanie do spotkanie z małym 40 dni wiec juz niebawem bedziemy razem. Bola mnie tylko bardzo plecy ale to dlatego ze maly wierci sie bardzooooo. Przytyłam tylko 6,5 kg i lekarz powiedział ze jak jeszcze kg przytyje to bedzie sukces.Wiec po porodzie bede wazyc mniej niz przed porodem. Miłego popołudnia. Nie siedze przy komputerku bo maz na mnie krzyczy.

mirabelka73
Październikowe mamy'08
ppatqa ja miałam w niedzielę taki dzień, aż jestem zachwycona ile miejsca i jaki porządek w szafach i na półkach :-)
my niestety nie mamy miejsca żeby wstawić dodatkowy mebel na rzeczy maleństwa, więc musiałam pokombinować w naszych szafkach
czarna, wanilia chyba rzeczywiście chłopcy mają inny pogląd na "towarzystwo" mamy w uroczystościach szkolnych, mój syn tak do 3 klasy wszędzie by mnie zabierał, a potem stało się to obciachowe :-) dlatego pocieszam się o ile nie będzie niespodzianki "płciowej" że z córcią będę latała wszędzie do jej 18-tki ;-)
czarna a to złośliwiec jeden ;-) powinien cieszyć się że ma taką zaradną babkę, a nie jeszcze krytykować
my niestety nie mamy miejsca żeby wstawić dodatkowy mebel na rzeczy maleństwa, więc musiałam pokombinować w naszych szafkach
czarna, wanilia chyba rzeczywiście chłopcy mają inny pogląd na "towarzystwo" mamy w uroczystościach szkolnych, mój syn tak do 3 klasy wszędzie by mnie zabierał, a potem stało się to obciachowe :-) dlatego pocieszam się o ile nie będzie niespodzianki "płciowej" że z córcią będę latała wszędzie do jej 18-tki ;-)
czarna a to złośliwiec jeden ;-) powinien cieszyć się że ma taką zaradną babkę, a nie jeszcze krytykować

reklama
Witam Was serdecznie dziewczyny. Lezałam w szpitalu bo spadłam ze schodów i trzymali mnie kilka dni na opserwacji i wrociłam do domku . Po dwoch dniach dostałam skurczy i plamienia i zabrali mnie na dłuzej. Teraz juz ponoc oki i jesli dostane skurczy to bede juz rodzic bo lekarz powiedzial ze malutki powinien dac sobie rade wazy 2 kg wiec nnie bedzie kłopotow. Zostało nam oficielanie do spotkanie z małym 40 dni wiec juz niebawem bedziemy razem. Bola mnie tylko bardzo plecy ale to dlatego ze maly wierci sie bardzooooo. Przytyłam tylko 6,5 kg i lekarz powiedział ze jak jeszcze kg przytyje to bedzie sukces.Wiec po porodzie bede wazyc mniej niz przed porodem. Miłego popołudnia. Nie siedze przy komputerku bo maz na mnie krzyczy.http://www.tik-tak.pl
Słuchaj sie męża i odpoczywaj

Podziel się: