reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witam Was czwartkowo, jutro w końcu piątek i mój P ze szkolenia wraca. Jak ja się cieszę :-):-)
Noc miałam przespaną, Jasiek też się nie budził więc przespaliśmy spokojnie calutką noc.
Zaraz braciszek przyjdzie po Jasia a ja za rozpakowanie kartonów z małymi ciuszkami. Na szczęście są już wyprane i tylko albo aż czekają na przeprasowanie.
Odezwę się później a tymczasem miłego dzionka.

reklama
Witam się i ja, już po śniadaniu i teraz coś trzeba zacząć robić tu sterta prasowania , a tu pranie, a mi się nic nie chce:tak:

Czarna Ty to masz energii:tak:

Kaka dziś napewno szafa będzie cała skręcona

Magdziunia miłego dzionka i poaduszek z koleżankami

Ppatqa Gosia ma rację z taich malutkich ubranek dziecko wyrasta szybko- za szybko, więc nie trzeba dużo ich kupować

Minisia a Ty kiedy masz zamiar odpocząć??;-)

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

Hi czwartkowo, jutro juz piatek nie wiem czy to zle czy dobrze bo zbliza sie 1 wrzesnia i moja niunia zostanie "sama" w przedszkolu:sorry2::sorry2::sorry2:Jak wczoraj mialam dzien lenia, tak dzisiaj juz od samiutenkiego ranka zaczelam dzialac, i domek juz tip top wysprzatany, zostalo jeszcze tylko prasowanie ale to wieczorkiem.
Nie wiem czy wy tez tak macie, ale my z m. smiejemy sie ze gdyby ktos nagral odglosy jakie wydaje kiedy cos podnosze, przewracam sie z boku na bok albo wstaje to bylby niezly ubaw:-Dw nocy mlody tak mnie kopnal chyba w nere ze obudzil mnie taki bol ze nie umialam zasnac, ciekawe czy sie uspokoi jak juz bedzie na swiecie:laugh2:
Milego dzionka ide wypic kawusie i zmykam powydawac troche pieniedzy:rofl2:

I ja sie witam z wami jeszcze na śpiocha.Wstałam wcześnie bo młodemu śniadanko musiałam zrobić ale wróciłam do łóżka.... Niestety po nocy opuchlizna nie zeszła nogi i ręce jak banie, mam wrażenie, że twarz też mi spuchła... dzwonie dziś do gina.. Później się odezwę, czas wziąć się za jakąś prackę.. papatki

cześć dziewczyny!!:-)

wpadłam tylko przywitać się z wami czwartkowo. mam dziś troche zajęć zaplanowanych więc pewnie dzień w miare szybko minie do wieczora. jak się troche obrobię cykne fotkę i pokaże wam łóżko niuni. dzis idziemy z nią do lekarza bo ma jakieś swędzące uczulenie i bidula w nocy tak płacze ze swędzenia:baffled:

narazie buziaki, miłego dnia mamuśki:-)

a ja juz mam domek wysprzatany, ciasto upieczone, zaraz bede sie zbierała i jedziemy do SR, kto tak głupia godzine wymyślil, 13, srodek dnia
Wydaje mi się za Kamil sie przekrecil, bo do tej pory czułam rączki lub nózki na bokach a teraz bardziej pod zebrami, i wogóle w innym miejscu go czuje jak mnie smyra
ania chetnie ale jak dasz piniązki
aga trzymam kciuki by było lepiej
Magdasf ja mam straszne klopoty ze schyleniem, mam wrażenie ze plecy mi się posypią, a jak ja wczoraj komicznie grzyby zrywałam

Ja już wiem ze musze kupić 2 pajacyki z kaftanikiem, 2 długi body 56 i jakis ładny kąplecik 62 spodenki i sweterek lub bluza.
Szkoda ze tak mało do kupienia zostało:-(

Heheh normalnie się uśmiałam. Chwilowo koniec zkupów ale jak sie nasze dzieciaczki pojawią na świecie i zaczna rosnąc jak na drożdzach to znowu będzie można poszalec.

Hi czwartkowo, jutro juz piatek nie wiem czy to zle czy dobrze bo zbliza sie 1 wrzesnia i moja niunia zostanie "sama" w przedszkolu:sorry2::sorry2::sorry2:Jak wczoraj mialam dzien lenia, tak dzisiaj juz od samiutenkiego ranka zaczelam dzialac, i domek juz tip top wysprzatany, zostalo jeszcze tylko prasowanie ale to wieczorkiem.
Nie wiem czy wy tez tak macie, ale my z m. smiejemy sie ze gdyby ktos nagral odglosy jakie wydaje kiedy cos podnosze, przewracam sie z boku na bok albo wstaje to bylby niezly ubaw:-Dw nocy mlody tak mnie kopnal chyba w nere ze obudzil mnie taki bol ze nie umialam zasnac, ciekawe czy sie uspokoi jak juz bedzie na swiecie:laugh2:
Milego dzionka ide wypic kawusie i zmykam powydawac troche pieniedzy:rofl2:

Kolena zapracowana mamuśka. Ja sprzątam tyle ile musze bo przy remoncie wiecej jest bez sensu.
A co do odgłosów - ja mam tak samo. Wprost uwielbiam schylac się po ulotki, które zostawiają mi codziennie na wycieraczce.

I ja sie witam z wami jeszcze na śpiocha.Wstałam wcześnie bo młodemu śniadanko musiałam zrobić ale wróciłam do łóżka.... Niestety po nocy opuchlizna nie zeszła nogi i ręce jak banie, mam wrażenie, że twarz też mi spuchła... dzwonie dziś do gina.. Później się odezwę, czas wziąć się za jakąś prackę.. papatki

Aguś napisz nam jak juz cos będziesz wiedziec. W sumie puchnięcie na tym etapie ciaży to też chyba w miarę normalne.

Zjadąłm kalafiorka z tartą bułeczką i od razu mam lepszy humorek.

Witam was kobietki.Ja czuje sie dziś minimalnie lepiej wciąż czuje ten żołądek dzwoniłam do lekarza kazał brać renii powiedział zobaczymy jak po nim będzie,i pije mięte.Dziś muszę trochę posprzątać i wyjść na dwór bo wczoraj przeleżałam cały dzień i nawet nie miałam sił do kompa zaglądać.Jutro przyjeżdża moja mama chce mi troszkę pomóc w domu, pomyć okna itp.Więc pewnie rzadko będą tu zaglądać.Ja dla niuni też mam już wszystko prócz wanienki,zastanawiam sie jaką kupić?
Wiecie co coraz więcej mam pyt co do opieki nad bobaskiem np: takie maleństwo jak wróci do domku ze szpitala i kładzie sie w łóżeczku do spania to na pleckach czy na boczku?,i od kiedy można dzidzie kłaść na brzuszku?Jak mi sie coś jeszcze przypomni to będę pytać.A teraz uciekam.Miłego dzionka

reklama
Hej dziewczyny ja wlasnie wrocilam ze sklepu,bylam po pieczywo.Cos slabo sie czuje dalej ten brzuch boli i chyba jak moj przyjedzie z pracy i mi nie przejdzie to zamiast zwiedzania szpitala(bo dzis mielismy)sama tak wyladuje:baffled:

Do góry