magdziunia
Październikowa Mama'08
Pati to faktycznie pracowity dzionek był.
Mam nadzieję, że dziś jak powojuję w pokoiku, to w nocy będę spała.
Mam nadzieję, że dziś jak powojuję w pokoiku, to w nocy będę spała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarna jak Ty to robisz?! czy Tobie mąż to jest wogóle do czegoś potrzebny?. Niebedzie zaskoczeniem jak powiem ze jeden pokoik wytapetowanyile nerwów mnie to kosztowało
te nasze stare sciany. niby gładzone itp a krzywizne z daleka widac
az sie boje robic ten drugi pokój:-
-
-(i aż jestem ciekawa co rankiem zastane czy tapete na scianie czy na podlodze
idu zaraz spac chyba![]()
Aga czekamy na wieści co Gin powiedział!Niestety po nocy opuchlizna nie zeszła nogi i ręce jak banie, mam wrażenie, że twarz też mi spuchła... dzwonie dziś do gina.. Później się odezwę, czas wziąć się za jakąś prackę.. papatki
Dobry pomysł z tą ksiazeczką ubezpieczeniowa;-) To prawdziwe wariactwo zeby ją podbijac co miesiac.
. Miałam trochę stresu ostatnio z powodu mojego maluszka. Nie podnosi mi się brzuch i maluch był bardzo malutki. No ale jestem po USG i okazało się że moje słoneczko przez 3 tygodnie przytyło ponad 700gr. i rozpycha się w dole brzuszka bo mam tam duuuuużo miejsca i nie wcale niechce iść do góryJak wczoraj lekarz chciał zrobić zdjęcie buziaczka i próbował "wystukać" od maleństwa żeby ten zabrał rączke z twarzy to ten pokazywał mu język. Ale się z tego uśmiałam. Jeszcze się nie urodził a już pokazuje różki
![]()
Pogoda u mnie do bani. Nic tylko spać. No ale trzeba się zabrać za sprzątanie. A czy już się chwaliłam że mam nowego komandora w sypialni![]()
Agniesia, a ponoć ciężąówki są takie niezdarneWitajcie kochane.
Doszlam do wniosku ze od kiedy nie pracuje mam mniej czasu.Wczoraj walnal mi 36 tydz czyli zaczelam 9 mies.Chyba zeby to uczcic odwalilam taki numer ze szkoda gadac...
Poszlam wyrzucic smieci przed dom i zatrzasnely mi sie drzwi a ja bez kluczy oczywiscie.Kurde nie wiedzialam co robic, na szczescie mialam otwarte okno w kuchni, przewrocilam smietnik i... weszlam przez okno.Tak na serio to ja nie wiem jak ja to zrobilam bo normalnie to nie dalabym rady takie waskie to okno.
Jak powiedzialam mojemu to tak sie smial...powiedzial ze teraz to juz mu mnie nie szkoda ze mnie wszystko boli i ciezko, bo skoro skacze przez okna
Musze sprawdzic you tube czy oby zaden sasiad nie nakrecil moich wyczynow hihi.
Aniaaa podziwiam Cię mimo wszystko, a bym nie dała radya dlaczego pracuje?? dłuższa historia... w każdym razie mój przełożony nie będzie tu pracował od 1-go września i w związku z tym jest straszne zamieszanie, a nie za bardzo kto ma przejąć moje obowiązki teraz :-( I tak wypadałoby pare rzeczy z domu robić podczas macierzyńskiego, ale już sobie zastrzegłam, że nie, chyba, żeby zaproponowano mi jakieś konkretne pieniądze na co nie licze w tej firmie... zresztą jak zobaczyłam dzisiejszą wypłatę + dostałam ochrzan za niedopilnowaną sprawę (fakt - moja wina) to do teraz mi się ryczeć chce. Tak to jest jak się idzie w firmy rodzinne ... szkoda gadać ...
Czarna - gratuluję 8-go miesiąca!! z tego wynika, ze ja też wkraczam w 8 miesiąc...jejuu..aż ciężko w to uwierzyć....do tej pory 8 miesiąc to mi się taki odległy wydawał...tak blisko "mety";-) a tu już jest!