reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Ja też już uciekam bo coś mnie spanie bierze

DOBRANOC!!!!!!!!

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

reklama
No wreszcie moge cos napisac!
Ciagle ktos albo cos i przeszkadzalo
Motylku dobrze ze juz nie boli ale uwazaj na siebie:tak:
Agamir ciesze sie ze juz dobrze z Wami:tak:
ppatga no spacerek udany i jaki owocny
Kaka ja tez nie prasuje bo mam z kory:-p
Dorka dobrze ze u Was sie wsio uklada:tak:
Aga jeszcze trzy tygodnie i mozesz myc:-)
Ja za trzy odstawiam fenoterol!!!!!!!chyba sobie suwaczek na to konto wstawie:-p:-D(hm powaznie mysle)
A ja dzis od ranka znow biegiem rano do tesciow z zyczeniami z okazji 42 rocznicy slubu, zakupy,potem obiadek,zawiozlam M do pracy potem szykowanie do lekarza pozniej wpadlam napisac co u gina i zaraz wjechali tescie jak pojechali zaczelam was czytac wjechala kumpela tez w ciazy(na grudnia) no i plotkowalysmy.UFFFFFFFFF koniec! teraz jestem ale znow zaraz zmykam po meza;-)

oj a ja znowu zdjec nie zobacze:(czarna jak moge wejsc na zamkniety?bo nie rozumiem dlaczego nie moge:(
spokojnej podrózy. co do watku to nie wiem dlaczego nie masz napisze do Moderatorki znow:tak:

Kaka 32tydz. a ponieważ to blixniaki to krzyczą na mnie żebym nie rwała się do tego typu prac... Więc nie wyglądam przez okna bo mnie drażnią. he he
plissss wstaw sobie taki suwaczek jak my mamy:-p i maja racje ze krzycza tez bym krzyczała:tak:
ppatqa bardzo owocny spacerek. Ja niestety dziwolag bo nieprzepadam za grzybami:rofl2:
małaulka fantastyczny dzionek miałas
minisia normalnie szkoda mi ciebie ze tak musisz jezdzic i wozic M normalnie powinni to widziec Ci egzaminatorzy:crazy:

ja juz wykapana leze w łózeczku. Niebedzie zaskoczeniem jak powiem ze jeden pokoik wytapetowany:-p ile nerwów mnie to kosztowało:szok: te nasze stare sciany. niby gładzone itp a krzywizne z daleka widac:baffled: az sie boje robic ten drugi pokój:-:)-:)-(i aż jestem ciekawa co rankiem zastane czy tapete na scianie czy na podlodze:confused:
idu zaraz spac chyba:-p

Ale jestem dziś padnięta, moje dwie kotki naraz dostały ruję :szok: , jedna przechodzi spokojnie ale drugiej odstawiłam pół roku temu tabletki (chciałam zrobić jej zabieg ale ciągle przekładałam) i noc z głowy. Byłam już u weterynarza po tablety, więc będzie ok, bo ta druga diablica taka jurna że potrafi wyć całą noc i jeszcze tą spokojniejszą prowokuje, a ruje miewała na początku 10-dniowe, kocia masakra :-)

Oj ja też mam kotkę, jest na tabletkach, bo na zastrzyk jest uczulona (zaczęła jej wyłazić sierść w miejscu wkłucia :baffled:), a na zabieg mi jej szkoda. Ale są dni, że jest upierdliwa do potęgi :baffled:

Cześć Gosia.

Ja "rzuciałam" kawę odkąd mi serducho przyspieszyło i przerzuciałam sie na zbozową Nestle Caro - pychotka:tak: Nawet nie czuję zbytnio braku zwykłej kawy.

Mi bardzo ta kawa smakuję. Ja piję w ciągu dnia dwie zbożówki z mlekiem i jedną prawdziwą (velvet) też z mlekiem, takie przyzwyczajenie z poprzedn iej ciąży :rofl2:

Witajcie!!!ale stron naskrobalyscie przez te 4dni...nie nadrobie,ale teraz bede na bierzaco:tak:U nas od piatku znajomi,wczoraj wieczorem pojechali.Powiem szczerze,ze wymeczona bylam po tych paru dniach,to juz nie dla mnie.Jezdzilismy i zwiedzalismy,ale dla mnie to juz meczarnia.Tylko marudzilam i w kregoslupie cos mnie boli od 4dni,takze chodze jak polamana:wściekła/y:Pogoda nawet dopisala...Dzis nawet obiadu nie robie tylko odpoczywam caly dzien!!!!:-)
magdziunia powodzenia!!!

Lecę kopytka odsmażyć młodemu bo już słyszę, że wrócił ze spaceru i rządzi na podwórku!
Mój brat dzielnie wychodzi z Jasiem codziennie po 3 godziny!!
Kochany z niego człowiek!

Taki brat, że tylko pozazdrościć :tak:

Witam Was serdecznie dziewczyny. Lezałam w szpitalu bo spadłam ze schodów i trzymali mnie kilka dni na opserwacji i wrociłam do domku . Po dwoch dniach dostałam skurczy i plamienia i zabrali mnie na dłuzej. Teraz juz ponoc oki i jesli dostane skurczy to bede juz rodzic bo lekarz powiedzial ze malutki powinien dac sobie rade wazy 2 kg wiec nnie bedzie kłopotow. Zostało nam oficielanie do spotkanie z małym 40 dni wiec juz niebawem bedziemy razem. Bola mnie tylko bardzo plecy ale to dlatego ze maly wierci sie bardzooooo. Przytyłam tylko 6,5 kg i lekarz powiedział ze jak jeszcze kg przytyje to bedzie sukces.Wiec po porodzie bede wazyc mniej niz przed porodem. Miłego popołudnia. Nie siedze przy komputerku bo maz na mnie krzyczy.

Jak to dobrze, że tak się skończyło. Ja też najadłąm się strachu jak się potknęłam na prostej drodzei siadłąm na tyłku :baffled:. Uważaj na siebie i dbaj mocno. Dobrze, że się słuchasz męża w tym temacie :rofl2:

Dorotko udanej zabawy, wyszalej się i zachowaj dobre wspomnienia, już niedługo Oliwia będzię z Wami, to wtedy będzie wesele :rofl2:

Kaka 32tydz. a ponieważ to blixniaki to krzyczą na mnie żebym nie rwała się do tego typu prac... Więc nie wyglądam przez okna bo mnie drażnią. he he

No to juz niedługo. Blizniaki zawsze szybciej się rozpakowują:tak::tak:
Noo, fajnie tak razem na świeżym powietrzu poleniuchować...:tak::tak:

Fajny pomysł z tym piknikiem w lesie ale mój nie lubi. Zaraz by marudził, że mu sie nudzi.

ja juz wykapana leze w łózeczku. Niebedzie zaskoczeniem jak powiem ze jeden pokoik wytapetowany:-p ile nerwów mnie to kosztowało:szok: te nasze stare sciany. niby gładzone itp a krzywizne z daleka widac:baffled: az sie boje robic ten drugi pokój:-:)-:)-(i aż jestem ciekawa co rankiem zastane czy tapete na scianie czy na podlodze:confused:

Ja jestem zaskoczona:szok: bo myślałam, ze założysz dwie od razu hehehehe:-D ale byłas grzeczna i bardzo dobrze.
Co do ścian w blokach to one wszystkie takie są. My mamy to samo. A Tapeta napeano dobrze się trzyma:tak:. Teraz robią dobre kleje.

Minisia ładnie byłas wczoraj zabiegana. Tak sie zastanawiałam wczoraj co z Tobą bo prawie cały dzien nie było CIę z nami.

M wczoraj złożył szafę ale do połowy. Trochę poprzeklinał przy tym bo się dziabnał kilka razy w palec;-) Dzisiaj zostały mu do zamontowania drzwi i pułki w szafie. I będę mogła w przyszłym tygodniu zaczać prać:tak:

Pogoda u mnie na razie barowa. Szybko sie zrobiło chłodno a ja nie bardzo mam w czym chodzić przy takiej pogodzie:baffled: A juz nic mi się nie chce kupować na te kilka tygodni. Spodnie mam ale gorzej z ciepłym sweterkiem:baffled:

czarna jesteś nie do pobicia:-D
U mnie zostały już tylko 2 koty.:-):-):-) Małe poszły do ludzi. Moja mama zjmuje sie dawaniem kotu tabletek, szkoda mi kastrować kotki która łazi gdzie chce, a ostatnio nie przychodzi tylko na jedzenie, wydaje nam się ze siedzi teraz u sąsiada:-( Poecam Provere tanio i rodzinny moze ja wypisywać.

kaka
mój też nie lubi mebli składać

Ja już wiem ze musze kupić 2 pajacyki z kaftanikiem, 2 długi body 56 i jakis ładny kąplecik 62 spodenki i sweterek lub bluza.
Szkoda ze tak mało do kupienia zostało:-(

Witam dziewczyny!!!
Znowu się przypominam.... Jestem grudniówką...
Zapraszam do zakupów na moich aukcjach fajnych koszul do porodu i karmienia oraz staniczków do karmienia i fig wyszczuplających...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2609733
Pozdrawiam Was i wasze pociechy - te na świecie i te w brzuszkach. Życzę szybkiego bezbolesnego rozwiązania i dużo zdrówka dla waszych pociech...

Hey Girls!!! Seeeennnnnna jestem, ze ojojoj!!!! Idu zrobić kawkę, bo polegnę :laugh2:
Czarna, trzymam kciuki za efekt, zdaje sobie sprawę, że nie jest to łatwe :tak:
Kaka, polecam dluższe swetry. A pogoda u mnie podobna:dry:
Minisia, to rzeczywiście "pracowity" dzień :tak: Czarna ma rację, gdyby ci egzaminatorzy widzieli, jak się poświęcasz wożąc M. :tak:
Ppatqa, widzę, że czujesz jeszcze niedosyt :laugh2: Potem bedziesz sie wkurzać, bo maluchy naaaaaprawdę szybko rosną i ubranka trzeba dokupować co chwilę :tak:
Buziam mocno, milego dnia :**********

reklama
Hej mnie wczoraj nie było na BB - a to zakupy, a to coś jeszcze.

Zła bymał, bo nie kupiłąm tego co chciałam a raczej miałam w planach. :crazy::crazy::crazy:

Cały dzień prawie zgaga mnie męczyła :baffled: Rennie pomogło ale na jakiś czas.

Ja już chce być po porodzie.

No nic nie marudzę - dziś mam spotkanie z koleżankami, więc idę się szykować.
No i spacerek się przyda.

Fajnie, że Dorcia się odezwała.

Pa pa.

Do góry