reklama
No wreszcie moge cos napisac!
Ciagle ktos albo cos i przeszkadzalo
Motylku dobrze ze juz nie boli ale uwazaj na siebie
Agamir ciesze sie ze juz dobrze z Wami
ppatga no spacerek udany i jaki owocny
Kaka ja tez nie prasuje bo mam z kory
Dorka dobrze ze u Was sie wsio uklada
Aga jeszcze trzy tygodnie i mozesz myc:-)
Ja za trzy odstawiam fenoterol!!!!!!!chyba sobie suwaczek na to konto wstawie
(hm powaznie mysle)
A ja dzis od ranka znow biegiem rano do tesciow z zyczeniami z okazji 42 rocznicy slubu, zakupy,potem obiadek,zawiozlam M do pracy potem szykowanie do lekarza pozniej wpadlam napisac co u gina i zaraz wjechali tescie jak pojechali zaczelam was czytac wjechala kumpela tez w ciazy(na grudnia) no i plotkowalysmy.UFFFFFFFFF koniec! teraz jestem ale znow zaraz zmykam po meza;-)
Ciagle ktos albo cos i przeszkadzalo
Motylku dobrze ze juz nie boli ale uwazaj na siebie

Agamir ciesze sie ze juz dobrze z Wami

ppatga no spacerek udany i jaki owocny
Kaka ja tez nie prasuje bo mam z kory

Dorka dobrze ze u Was sie wsio uklada

Aga jeszcze trzy tygodnie i mozesz myc:-)
Ja za trzy odstawiam fenoterol!!!!!!!chyba sobie suwaczek na to konto wstawie

A ja dzis od ranka znow biegiem rano do tesciow z zyczeniami z okazji 42 rocznicy slubu, zakupy,potem obiadek,zawiozlam M do pracy potem szykowanie do lekarza pozniej wpadlam napisac co u gina i zaraz wjechali tescie jak pojechali zaczelam was czytac wjechala kumpela tez w ciazy(na grudnia) no i plotkowalysmy.UFFFFFFFFF koniec! teraz jestem ale znow zaraz zmykam po meza;-)
spokojnej podrózy. co do watku to nie wiem dlaczego nie masz napisze do Moderatorki znowoj a ja znowu zdjec nie zobaczeczarna jak moge wejsc na zamkniety?bo nie rozumiem dlaczego nie moge
![]()

plissss wstaw sobie taki suwaczek jak my mamyKaka 32tydz. a ponieważ to blixniaki to krzyczą na mnie żebym nie rwała się do tego typu prac... Więc nie wyglądam przez okna bo mnie drażnią. he he

ppatqa bardzo owocny spacerek. Ja niestety dziwolag bo nieprzepadam za grzybami

małaulka fantastyczny dzionek miałas
minisia normalnie szkoda mi ciebie ze tak musisz jezdzic i wozic M normalnie powinni to widziec Ci egzaminatorzy

ja juz wykapana leze w łózeczku. Niebedzie zaskoczeniem jak powiem ze jeden pokoik wytapetowany

idu zaraz spac chyba

Ale jestem dziś padnięta, moje dwie kotki naraz dostały ruję, jedna przechodzi spokojnie ale drugiej odstawiłam pół roku temu tabletki (chciałam zrobić jej zabieg ale ciągle przekładałam) i noc z głowy. Byłam już u weterynarza po tablety, więc będzie ok, bo ta druga diablica taka jurna że potrafi wyć całą noc i jeszcze tą spokojniejszą prowokuje, a ruje miewała na początku 10-dniowe, kocia masakra :-)
Oj ja też mam kotkę, jest na tabletkach, bo na zastrzyk jest uczulona (zaczęła jej wyłazić sierść w miejscu wkłucia

Cześć Gosia.
Ja "rzuciałam" kawę odkąd mi serducho przyspieszyło i przerzuciałam sie na zbozową Nestle Caro - pychotkaNawet nie czuję zbytnio braku zwykłej kawy.
Mi bardzo ta kawa smakuję. Ja piję w ciągu dnia dwie zbożówki z mlekiem i jedną prawdziwą (velvet) też z mlekiem, takie przyzwyczajenie z poprzedn iej ciąży

Witajcie!!!ale stron naskrobalyscie przez te 4dni...nie nadrobie,ale teraz bede na bierzacoU nas od piatku znajomi,wczoraj wieczorem pojechali.Powiem szczerze,ze wymeczona bylam po tych paru dniach,to juz nie dla mnie.Jezdzilismy i zwiedzalismy,ale dla mnie to juz meczarnia.Tylko marudzilam i w kregoslupie cos mnie boli od 4dni,takze chodze jak polamana
Pogoda nawet dopisala...Dzis nawet obiadu nie robie tylko odpoczywam caly dzien!!!!:-)
magdziunia powodzenia!!!
Lecę kopytka odsmażyć młodemu bo już słyszę, że wrócił ze spaceru i rządzi na podwórku!
Mój brat dzielnie wychodzi z Jasiem codziennie po 3 godziny!!
Kochany z niego człowiek!
Taki brat, że tylko pozazdrościć

Witam Was serdecznie dziewczyny. Lezałam w szpitalu bo spadłam ze schodów i trzymali mnie kilka dni na opserwacji i wrociłam do domku . Po dwoch dniach dostałam skurczy i plamienia i zabrali mnie na dłuzej. Teraz juz ponoc oki i jesli dostane skurczy to bede juz rodzic bo lekarz powiedzial ze malutki powinien dac sobie rade wazy 2 kg wiec nnie bedzie kłopotow. Zostało nam oficielanie do spotkanie z małym 40 dni wiec juz niebawem bedziemy razem. Bola mnie tylko bardzo plecy ale to dlatego ze maly wierci sie bardzooooo. Przytyłam tylko 6,5 kg i lekarz powiedział ze jak jeszcze kg przytyje to bedzie sukces.Wiec po porodzie bede wazyc mniej niz przed porodem. Miłego popołudnia. Nie siedze przy komputerku bo maz na mnie krzyczy.
Jak to dobrze, że tak się skończyło. Ja też najadłąm się strachu jak się potknęłam na prostej drodzei siadłąm na tyłku

Dorotko udanej zabawy, wyszalej się i zachowaj dobre wspomnienia, już niedługo Oliwia będzię z Wami, to wtedy będzie wesele

Kaka 32tydz. a ponieważ to blixniaki to krzyczą na mnie żebym nie rwała się do tego typu prac... Więc nie wyglądam przez okna bo mnie drażnią. he he
No to juz niedługo. Blizniaki zawsze szybciej się rozpakowują

Noo, fajnie tak razem na świeżym powietrzu poleniuchować...![]()
Fajny pomysł z tym piknikiem w lesie ale mój nie lubi. Zaraz by marudził, że mu sie nudzi.
ja juz wykapana leze w łózeczku. Niebedzie zaskoczeniem jak powiem ze jeden pokoik wytapetowanyile nerwów mnie to kosztowało
te nasze stare sciany. niby gładzone itp a krzywizne z daleka widac
az sie boje robic ten drugi pokój:-
-
-(i aż jestem ciekawa co rankiem zastane czy tapete na scianie czy na podlodze
idu zaraz spac chyba![]()
Ja jestem zaskoczona

Co do ścian w blokach to one wszystkie takie są. My mamy to samo. A Tapeta napeano dobrze się trzyma

Minisia ładnie byłas wczoraj zabiegana. Tak sie zastanawiałam wczoraj co z Tobą bo prawie cały dzien nie było CIę z nami.
M wczoraj złożył szafę ale do połowy. Trochę poprzeklinał przy tym bo się dziabnał kilka razy w palec;-) Dzisiaj zostały mu do zamontowania drzwi i pułki w szafie. I będę mogła w przyszłym tygodniu zaczać prać

Pogoda u mnie na razie barowa. Szybko sie zrobiło chłodno a ja nie bardzo mam w czym chodzić przy takiej pogodzie

ppatqa
Październikowe mamy'08
czarna jesteś nie do pobiciaja juz wykapana leze w łózeczku. Niebedzie zaskoczeniem jak powiem ze jeden pokoik wytapetowanyile nerwów mnie to kosztowało
te nasze stare sciany. niby gładzone itp a krzywizne z daleka widac
az sie boje robic ten drugi pokój:-
-
-(i aż jestem ciekawa co rankiem zastane czy tapete na scianie czy na podlodze
idu zaraz spac chyba![]()

U mnie zostały już tylko 2 koty.:-):-):-) Małe poszły do ludzi. Moja mama zjmuje sie dawaniem kotu tabletek, szkoda mi kastrować kotki która łazi gdzie chce, a ostatnio nie przychodzi tylko na jedzenie, wydaje nam się ze siedzi teraz u sąsiada:-( Poecam Provere tanio i rodzinny moze ja wypisywać.
kaka mój też nie lubi mebli składać
Ja już wiem ze musze kupić 2 pajacyki z kaftanikiem, 2 długi body 56 i jakis ładny kąplecik 62 spodenki i sweterek lub bluza.
Szkoda ze tak mało do kupienia zostało:-(
Witam dziewczyny!!!
Znowu się przypominam.... Jestem grudniówką...
Zapraszam do zakupów na moich aukcjach fajnych koszul do porodu i karmienia oraz staniczków do karmienia i fig wyszczuplających...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2609733
Pozdrawiam Was i wasze pociechy - te na świecie i te w brzuszkach. Życzę szybkiego bezbolesnego rozwiązania i dużo zdrówka dla waszych pociech...
Znowu się przypominam.... Jestem grudniówką...
Zapraszam do zakupów na moich aukcjach fajnych koszul do porodu i karmienia oraz staniczków do karmienia i fig wyszczuplających...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2609733
Pozdrawiam Was i wasze pociechy - te na świecie i te w brzuszkach. Życzę szybkiego bezbolesnego rozwiązania i dużo zdrówka dla waszych pociech...
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Hey Girls!!! Seeeennnnnna jestem, ze ojojoj!!!! Idu zrobić kawkę, bo polegnę
Czarna, trzymam kciuki za efekt, zdaje sobie sprawę, że nie jest to łatwe
Kaka, polecam dluższe swetry. A pogoda u mnie podobna
Minisia, to rzeczywiście "pracowity" dzień
Czarna ma rację, gdyby ci egzaminatorzy widzieli, jak się poświęcasz wożąc M. 
Ppatqa, widzę, że czujesz jeszcze niedosyt
Potem bedziesz sie wkurzać, bo maluchy naaaaaprawdę szybko rosną i ubranka trzeba dokupować co chwilę 
Buziam mocno, milego dnia :**********

Czarna, trzymam kciuki za efekt, zdaje sobie sprawę, że nie jest to łatwe

Kaka, polecam dluższe swetry. A pogoda u mnie podobna

Minisia, to rzeczywiście "pracowity" dzień

Ppatqa, widzę, że czujesz jeszcze niedosyt

Buziam mocno, milego dnia :**********
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Hej mnie wczoraj nie było na BB - a to zakupy, a to coś jeszcze.
Zła bymał, bo nie kupiłąm tego co chciałam a raczej miałam w planach.

Cały dzień prawie zgaga mnie męczyła
Rennie pomogło ale na jakiś czas.
Ja już chce być po porodzie.
No nic nie marudzę - dziś mam spotkanie z koleżankami, więc idę się szykować.
No i spacerek się przyda.
Fajnie, że Dorcia się odezwała.
Pa pa.
Zła bymał, bo nie kupiłąm tego co chciałam a raczej miałam w planach.

Cały dzień prawie zgaga mnie męczyła

Ja już chce być po porodzie.
No nic nie marudzę - dziś mam spotkanie z koleżankami, więc idę się szykować.
No i spacerek się przyda.
Fajnie, że Dorcia się odezwała.
Pa pa.
Podziel się: