reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Kochane dzieki , troche sie juz uspokoilam, wczoraj az zasnac nie moglam i siedzialam w szukalam czegokolwiek w internecie.:rofl2:
Testuje jutro od rana z porannego moczu, chce miec wieksza pewnosc.Juz widzialam ze pojawil sie nowy post Majowe mamy 2009:tak::tak: oj jak strasznie chce tam byc:-p, i zeby wam sie tez udalo.
Adolfina no to kopniak na szczescie za jutrzejsze testowanko ;-) i molego ogniska.

U nas dzis w Londku o dziwo piekna pogoda:) wiec juz posprzatalam mieszkanko-w koncu zaciagnelam meza zeby mi pomogl i teraz zbieramy sie na zakupki bo wkrotce jedziemy na wakacje do Polski ( moja siostra wychodzi za maz) wiec mam kupe prezentow do porobienia, plus organizuje jej wieczor panienski:-pi potrzebuje zakupic jakies tam aksesoria.
A moge sie wam pochwalic co zamierzamy jej zrobic: A wiec " w drodze na panienski- zostanie aresztowana-zakuta w kajdanki i pod pozorem wywiezienia na komisariat zawioza ja na przygotowana impreze niespodzianke:-p:-p juz sie nie moge doczekac, radiowoz zalatwiony- jak dobrze miec znajomych pracujacych w Policji:-D:-D:-D:-D I co fajny pomysl ?

Buziaczki dziewczyny i milego popoludnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześc Kobietki!
Właśnie wróciłam ze szpitala, moja przyjaciółka wczoraj o 21.20 urodziła córeczkę:-D:-D:-D. Mała waży 3550, ma 54 cm i 10 punktów i jest prześliczna:-):tak::-D:-):tak::-D. Poród trwał 14 godzin:zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y: i strasznie wymeczona moja koleżanka, na koniec musieli użyc vacum bo mała była już wysunięta dosyc, ale koleżanka nie miała już siły przec:-(. Na szczęście wszystko skończyło się szczęśliwie i już dzidzia jest z nami:-).
A mnie od dwóch dni bardzo boli dół brzucha:baffled:, już po owulce a jeszcze długo do @ więc nie wiem skąd ten tępy, ciągnący ból:crazy:. Jutro jadę na imprezkę do teściów bo oboje robią przyjęcie z okazji 50-tych urodzin więc mam nadzieję, że te dziwne boleści mi przejdą:sorry2:.
Lece:-D i życze owocnego weekendu:cool:
zawsze sie balam takiego porodu,dobrze ze zdecydowalam sie na cesarke,bo bym chyba nie przezyla:szok: a ten bol to mam nadzieje owocny bedzie:laugh2:
wiecie co ukradłam to z innego forum ale tak strasznie mi sie spodobalo az mi sie lezka zakrecila i musialam to tu stawic YouTube - Natalia Niemen - Jestem Mamą- to moja kariera milego słuchania
piekna piosenka,wzruszylam sie i podeslalm kolezankom, poczekajcie a i wy wszystkie bedziecie mamami,wiele kobiet ma problemy z zajsciem w ciąz a mimo to bardzo nielicznym sie to nie udaje,glowa do góry!!!
Cześć Dziewczyny!!
Jestem tu nowa.. to mój pierwszy post :) i pierwszy dzień starania się!!!! Trzymajcie kciuki... robiłam dzisiaj o 18 test owulacyjny i wyszły mi grubaśne dwie kreski, więc jest duża szansa.. :tak:hehe... zamiast pisać, już dawno powinnam być w łóżku, hehe :)
chciałam się tylko z Wami przywitać (macie jakiś wątek w którym się przedstawiacie?) i prosić żebyście trzymały kciuki, a jak się uda.. jak się uda to będę tu stałą forumowiczką :) :)
Buziaki!!! :-)
witaj heheh widzisz ja tez tu zostałam:)
No ja robilam tesciora dzien po oczekiwanej dacie @ i wyszedl negatywny.
Dzis je 5 dzien i @ jak nie ma tak nie ma.
Potrzebuje pomocy: dzisiaj wieczorem mialam sluzik koloru rozoro-brunatnego , troche mnie to wystraszylo, kurcze nie mam pojecia co to moze byc bo @ sie nie pojawila:baffled::confused::confused::confused:chyba juz zaczynam szalec :-phttp://
tez jestem za tym ze to zagniezdzenie dzidzi,poczekajmy na wynik testu,trzymam kciuki,jakkolwiek by nie wyszedl zrob jeszcze betke w pon,to sie wynik potwierdzi
hej dziewczyny

adolfina to jest super, fajnie ze wstawilas!!!:-)
dziewczyny ja wam powiem ze mi w kazdą noc dzieci się snią , że je urodzilam i tak bardzo je kocham...czuję że to moje dziecko...:tak:
bablyss mi tez przed ciaza snilo sie ze jestem w ciązy ze rodze dziecko,moze jak mowisz to jakies przygotowanie psychiki do tego co ma sie stac:)

Rudka - I tu sie pojawia problem bo betke bede mogla zrobic najwczesniej za 2 tyg jak wroce do Lodzi. Ja tu nie mialabym pojecia gdzie takie badania moglabym zrobic, bo tutaj jest troche innaczej :( Chyba ze jest tu jakas dziewczyna ktora mieszka w Londynie i wie gdzie sie ja robi.

tu na pewno sa dziewczyny z angli ale z tego co pamietam to kazda mowila ze z betką sa jakie sproblemy,ze sie nie robi,czy cos wtym stylu....ale moze testy maja jakies lepsze, a przynajmniej takie co czesciej wychodza pozytywne;-) czego zycze:-)

Czesc Dziewczyny

Przyszlam zameldowac dwie piekne krechy :-D
Az nie moge uwierzyc ze sie nam tak szybko udalo.przesylam wam tysiace fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trzymam kciuki za wasze testowanka
buziaki

A moge sie wam pochwalic co zamierzamy jej zrobic: A wiec " w drodze na panienski- zostanie aresztowana-zakuta w kajdanki i pod pozorem wywiezienia na komisariat zawioza ja na przygotowana impreze niespodzianke:-p:-p juz sie nie moge doczekac, radiowoz zalatwiony- jak dobrze miec znajomych pracujacych w Policji:-D:-D:-D:-D I co fajny pomysl ?
Pomysł super tylko żeby siostrze serducho wytrzymało tyle wrażeń :-D

Czesc Dziewczyny
Az nie moge uwierzyc ze sie nam tak szybko udalo.przesylam wam tysiace fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GRATULUJE :tak::tak::tak: Super wiadomość z rana. Spokojnej ciąży życzę. Ogromnie się cieszę :-D:-D:-D
Swoją porcje fluidków już wchłonęłam ;-);-);-)

Adolfinko a Ty kiedy testujesz?

Czesc dziewczyny!
Ja tez sie dopisuje do starajacych.Zaczelismy ok 3tyg tem u iteraz czekam czy sie @ pojawi,choc to u mnie nie jest wyznaczynikiem bo mam nieregularne strasznie@:dry:
Ale licze ze moze sie udalo,bo mam powiekszone piersi i wieczne pragnienie, gesty sluz i wiecznie bym jadla:dry::confused:
Ale pamietam,ze z Weronisia od razu mialam wieeeelie fioletowe zyly na piersiach i to byl pierwszy objaw,a tu narazie nic:baffled:
Dzis wogole czuje sie jakby mial przyjsc @...Oby nieeeeeeeeee:-(Oczywiscie jak to ja mam w naturze-wielka niecierpliwosc-testy juz byly robione i negatywne wyszly,wiec czekam.......
Trzymam kciuki za siebie i wszytskie Panie czekajace na fasolke:-)

Pomysł super tylko żeby siostrze serducho wytrzymało tyle wrażeń :-D

GRATULUJE :tak::tak::tak: Super wiadomość z rana. Spokojnej ciąży życzę. Ogromnie się cieszę :-D:-D:-D
Swoją porcje fluidków już wchłonęłam ;-);-);-)

Adolfinko a Ty kiedy testujesz?
Dzieki kingus, teraz czekam na was zebyscie dolaczyly do majoweczek :tak:
A co do panianskiego to mam nadzieje ze ona przezyje, bedzie musiala :tak: No musze jej zafundowac troche wrazen :-p Ale juz sie nie moge doczekac zobaczyc jej miny:-D:-D
Czesc dziewczyny!
Ja tez sie dopisuje do starajacych.Zaczelismy ok 3tyg tem u iteraz czekam czy sie @ pojawi,choc to u mnie nie jest wyznaczynikiem bo mam nieregularne strasznie@:dry:
Ale licze ze moze sie udalo,bo mam powiekszone piersi i wieczne pragnienie, gesty sluz i wiecznie bym jadla:dry::confused:
Ale pamietam,ze z Weronisia od razu mialam wieeeelie fioletowe zyly na piersiach i to byl pierwszy objaw,a tu narazie nic:baffled:
Dzis wogole czuje sie jakby mial przyjsc @...Oby nieeeeeeeeee:-(Oczywiscie jak to ja mam w naturze-wielka niecierpliwosc-testy juz byly robione i negatywne wyszly,wiec czekam.......
Trzymam kciuki za siebie i wszytskie Panie czekajace na fasolke:-)
Czesc :tak: obys za dlugo tu nie siedziala:-p no i oczywiscie trzymam kciukasy za kolejne testowanko. Ja robilam dwa testy 1 dpo i wyszedl negatywny, i pozniej uzbroilam sie w cierpliwosc i oczywiscie @ sie nie pojawila i testowalam dzis i wyszedl jak najabrdziej pozytywny.zycze tobie tego samego.

Ostatnia edycja:
Hejka w niedziele :-)
Kingus :sorry2: moja wytrwałasc jest super hehe w sobote rano zrobilam tescik w koncu mialam go w torebce taki biedniutki tyle czekał, no oczywiscie nie musze pisac jaki byl wynik teraz poczekam juz do @ i dopiero jak nie przyjdzie zrobie a to 3 dni jeszcze
ale przestalam juz patrzec na objawy i o tym myslec i jest lepiej, nawet coraz czesciej mysle ze ta moja owulka to chyba mnie minela w tym miesiacu (mam jakies dziwne skoki temp.) i nie wierze ze sie udalo a moje bole brzuszka i zawroty glowy to pozostalosci po tej nieszczesnej grypie zołądkowej no ale kolejny miesiac przed nami teraz dnia nie odpuszcze M zeby nie bylo ze nie trafie w owulke hehe
dobra spadam sprzatac po naszym ogniusku a sie dzialo przez ten zołądek nie pilam (no 1 drineczka tylko ) za to teraz sie ciesze ze nie choruje i tak pieknie na dworzu do tego ze lece sie po opalac troszke

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczyny

Az nie moge uwierzyc ze sie nam tak szybko udalo.przesylam wam tysiace fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trzymam kciuki za wasze testowanka
buziaki
kurcze nie zauwazylam postów jakos mi uciekły i nie zauważyłam tej super wiadomosci dopiero teraz , no coz moge powiedziec ... a nie mowiłam!!!!!!!!!!
Gratulacje !!!!!!!!!!!!! ogromniaste !!!!!! bardzo ogromniaste
no i musze tylko dodac ze ten pomysl z panienskim to bajerancki pomysł, zarabisty

Witaj Katarzyna_S

Do góry