Kochane dzieki , troche sie juz uspokoilam, wczoraj az zasnac nie moglam i siedzialam w szukalam czegokolwiek w internecie.
Testuje jutro od rana z porannego moczu, chce miec wieksza pewnosc.Juz widzialam ze pojawil sie nowy post Majowe mamy 2009
oj jak strasznie chce tam byc
, i zeby wam sie tez udalo.
Adolfina no to kopniak na szczescie za jutrzejsze testowanko ;-) i molego ogniska.
U nas dzis w Londku o dziwo piekna pogoda
wiec juz posprzatalam mieszkanko-w koncu zaciagnelam meza zeby mi pomogl i teraz zbieramy sie na zakupki bo wkrotce jedziemy na wakacje do Polski ( moja siostra wychodzi za maz) wiec mam kupe prezentow do porobienia, plus organizuje jej wieczor panienski
i potrzebuje zakupic jakies tam aksesoria.
A moge sie wam pochwalic co zamierzamy jej zrobic: A wiec " w drodze na panienski- zostanie aresztowana-zakuta w kajdanki i pod pozorem wywiezienia na komisariat zawioza ja na przygotowana impreze niespodzianke
juz sie nie moge doczekac, radiowoz zalatwiony- jak dobrze miec znajomych pracujacych w Policji

I co fajny pomysl ?
Buziaczki dziewczyny i milego popoludnia:-)

Testuje jutro od rana z porannego moczu, chce miec wieksza pewnosc.Juz widzialam ze pojawil sie nowy post Majowe mamy 2009

Adolfina no to kopniak na szczescie za jutrzejsze testowanko ;-) i molego ogniska.
U nas dzis w Londku o dziwo piekna pogoda

A moge sie wam pochwalic co zamierzamy jej zrobic: A wiec " w drodze na panienski- zostanie aresztowana-zakuta w kajdanki i pod pozorem wywiezienia na komisariat zawioza ja na przygotowana impreze niespodzianke

Buziaczki dziewczyny i milego popoludnia:-)
Ostatnia edycja: