reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Chyba większość dzieci ma ten etap 🤣 też miałam.

Pod koniec sierpnia mamy 2,5 tygodnia bez niani to przetestuję na spokojnie czy skrócenie drzemki coś da :) z drugiej strony to też czas, kiedy mogę odpocząć 🤣
No u nas ogarnianie czegokolwiek przez tatę to cięzki temat 😅
Potestuj, zawsze mozecie wrocic do pierwszej opcji drzemki :D ale pamietam swoja zalobe jak drzemki sie skonczyly, dla mnie to tez byl taki moment wyciszenia w ciagu dnia, a dziecko mialam bardzo angazujace glowe :D

reklama
🤣🤣
Jeśli chciałabyś mieć jeszcze lepszą opinię to zerknij sobie na skakuny. One są malutkie i urocze 😃 kto wie, może u większości z Was po balkonach sobie spacerują skakukny arlekinowe 😁

Jak one się patrzą. 😂
U mnie na tarasie to są tylko jakieś bazyle co myślą jak mi tu na łeb wskoczyć nagle zamiast żyć w symbiozie. Takie jedno straszydło spotkałam ostatnio, boze... czarne takie i te nogi jakieś takie "na prosto" ale kurde nie było to małe.

Jak one się patrzą. 😂
U mnie na tarasie to są tylko jakieś bazyle co myślą jak mi tu na łeb wskoczyć nagle zamiast żyć w symbiozie. Takie jedno straszydło spotkałam ostatnio, boze... czarne takie i te nogi jakieś takie "na prosto" ale kurde nie było to małe.

Prawda, że słodko? 🥹🤩
Ciekawe co to za straszydło ugościłaś 😜

ŁEEEEEE kuźwa niepotrzebnie to w Google wpisałam. 😖😖😖
Ale miał właśnie nogi podobne takie proste jak ten, tylko był większy ale nie jakiś ogromny no i ciemny był.

ŁEEEEEE kuźwa niepotrzebnie to w Google wpisałam. 😖😖😖
Ale miał właśnie nogi podobne takie proste jak ten, tylko był większy ale nie jakiś ogromny no i ciemny był.

My czekamy dzisiaj na murinusa, jest kilka gatunków ale jak wpiszesz ptasznik słoneczny to wyjdzie ten właściwy 😃
Wielkie marzenie mojego męża więc niech ma 🥹
Planowałam mu zrobić prezent ale ledwo kupiłam to wyskoczyłam do niego z podeskcytowaniem "zamówiłam Ci murinusa!!" I tyle z niespodzianki 🤣

My czekamy dzisiaj na murinusa, jest kilka gatunków ale jak wpiszesz ptasznik słoneczny to wyjdzie ten właściwy 😃
Wielkie marzenie mojego męża więc niech ma 🥹
Planowałam mu zrobić prezent ale ledwo kupiłam to wyskoczyłam do niego z podeskcytowaniem "zamówiłam Ci murinusa!!" I tyle z niespodzianki 🤣

Łe, ten niestraszny nawet. 😀
Jak on ma jakąś nazwę drugą, że myszowaty 😂

Domyślam sie, że do hodowli pewnie jakoś trafiają już bez opcji bycia jadowitym czy to nie tak jak z wężami że zęby jadowe usuwają?

reklama
Domyślam sie, że do hodowli pewnie jakoś trafiają już bez opcji bycia jadowitym czy to nie tak jak z wężami że zęby jadowe usuwają?

Jest kilka gatunków które jadowite nie są bo właśnie nie posiadają gruczołów jadowych 🙂
Ogólnie pająki to jest bardzo ciekawy temat i szkoda, że narosło tyle szkodliwych mitów na ich temat.

Do góry