reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Dobrze, że chociaż samodzielny jest. Tylko no, że właśnie...odbiło się to jego relacjach międzyludzkich, przykre.
A ciekawa jestem czy teraz jakaś terapia np z psychologiem pomogłaby?
Pewnie tak, ale nie pojdzie. Chodzi do psychiatry, ma jakies leki, ale to na depresję.

reklama
To może psychiatra będzie potrafił nakierować? Teraz to Jego rodzice mogą gdybać.
Najważniejsze, że jest samodzielny.
No on się nie chce diagnozować w tym kierunku. Zeby było ciekawiej ma krewnego (nie od mojej strony), który jest dokładnie taki sam, więc coś w genach im tam leci. No ale 20latka nie zmusisz do dkagnozy.

Ciezki dzien mam cos dzisiaj, czasem chcialoby sie miec taki przycisk „reset” i wciskac raz za razem, albo pierdzielac wszystko i wyjechac w te bieszczady..

reklama
Wróciliśmy z zachodu ałońca 🥹
To był bardzo dobry dzień 🥰 Odwiedziliśmy Frombork i Elbląg, byliśmy w Kociej Kawiarni gdzie piłam pyszną Rafaello Latte.
Nazbierałam mnostwo kasztanów.
Widziałam też klepę biegnącą przez pola 🤩

20251001_180844.jpg

Do góry