reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Chowaja sie przed zimnem, mogly w wentylacji byc itp, a co do komarow pamietak ktoregos roku taka plaga, ze one jeszcze lecialy i nie usiadly na czlowieku, a juz sie wbijaly, nic na nie nie dzialalo! Jeszcze nigdy nie bylam tak pogryziona :D

reklama
Strasznie teraz z muchami. Wiedza już, że mają przechlapane i zaraz spać będą to i na moim bloku tysiące ich na słońcu się wygrzewa 😅😂

Ja kolejna porcje much ubiłam. Nawet teraz wieczór są, chociaż mniej.

Juz prawie można iść spać. Mam nadzieję, że bombelka szybko zaśnie. I że padnę razem z nią.
Niektórzy już sobie spią.
IMG_20251002_205329487.jpg

A co do much jeszcze, moj kot mial kiedys faze ze lapal i zabijal wszystkie, ustawial w rzadku pod drzwiami balkonowymi 😂 teraz jak mamy psa, to pies pierwszy je wylapie, ale od razu zjada 😂 polecam

Noo.. to jest najgorsze w tej porze roku… dzisiaj sie obudzilam 30 min przed budzikiem, ale bylo meega ciemno, wiec mialam nastawienie, ze to srodek nocy.. niestety

reklama
To u mnie ani jednej muchy, komarów też nie ma 🙂 ale krótkie dni mnie przytłaczają, a do tego w styczniu ruszam znów z sianiem, sadzeniem, więc też będę odliczać do tego miejsca 😁

Do góry